Kahramanmaraş Amatör Kümede hafta sonu oynanan karşılaşmalarda, toplam 146 gol kaydedildi.
Kahramanmaraş Amatör Mahalli Ligde, heyecan hafta sonu oynanan karşılaşmalarla devam etti. Saim Çotur, Batıpark, Belediye, Göksun, Andırın ve Afşin futbol sahalarında oynanan karşılaşmalar, birbirinden heyecanlı ve çekişmeli maçlara sahne oldu.

EN FARKLI SKORU SAKARYASPOR ALDI
Geçtiğimiz Cumartesi ve Pazar günü Kahramanmaraş Amatör Futbol liginde, Büyükler ligi, U15, U17 ve U19 karşılaşmalarında toplam 22 karşılaşma oynanırken, Büyükler ligi A grubu takımlarından Sakaryaspor, rakibi Andırın Yeşildağspor'u 14-1 mağlup ederek haftanın en farklı skorunu elde etti.

EN GOLCÜ TAKIM MARAŞSPOR
Kahramanmaraş 1'nci Amatör Küme Büyükler liginde 6’ncı hafta maçları geride kalırken, A grubunda Sakaryaspor, B grubunda da Fidanspor liderliğini sürdürüyor. U19 kategorisinde de 11’nci hafta maçları geride kaldı. U19 A grubunda Arsan Sümerspor, B grubunda Fidanspor liderliklerini sürdürüyorlar. U17 kategorisinde de 7’nci hafta maçları oynandı. U17’de A grubu Kahramansarayspor, B grubu Maraşspor takımlarının liderlikleri bulunurken, U15 kategorisinde de 11’nci hafta maçları geride kaldı. A grubunda Fener Gençlikspor, B grubunda Maraşspor takımları liderliklerini sürdürüyorlar. Hafta sonu oynanan karşılaşmalarda, toplam 146 gol kaydedildi. U15 B grubunda lider bulunan Maraşspor, 61 golle Amatör ligin en golcü takımı arasında yer alırken, kalesinde gördüğü 80 golle U15 B grubu takımlarından Turkuazspor ise, liglerde en çok gol yiyen takımlar arasında yerini aldı. 
Haber: Mahmut Beyaz

Editör: Mahmut Beyaz