Toplam 15 takımın katıldığı Büyükler Ligi, A ve B grubu olmak üzere 2 grupta oynanıyor. Her hafta birbirinden heyecanlı maçlara sahne olan ligde, A Grubu lideri Dumlupınarspor, B grubu lideri ise Pazarcık Aksuspor takımları bulunuyor. Bu iki takımda ligde şu ana kadar oynadıkları 10 maçta, hiç mağlubiyet yüzü görmedi. Lig yarın 10. hafta karşılamaları ile devam ederken A ve B grubunda toplamda 6 maç programa alındı. Maçlar, Batıpark, Belediye, Pazarcık, Türkoğlu ve Elbistan sahalarında oynanacak.

A GRUBUNDA İKİ MAÇ OYNANACAK

A Grubunun lideri konumunda bulunan yeşil-beyazlı ekip Dumlupınarspor haftayı bay olarak geçirirken, grupta ikinci sırada bulunan Afşin Belediyespor, Kahramansarayspor’a konuk olacak. Oynanacak olan bu karşılaşma her iki takım adına da play-off’a kalma mücadelesinde büyük önem arz ediyor. Belediye sahasında oynanacak olan Kahramansarayspor-afşin Belediyespor mücadelesi saat 13:30’da başlayacak. Grubun diğer maçında KM Gençlerbirliği, grubun zayıf takımlarından Uludazspor’u konuk edecek. Bu karşılaşma ise 16:15’de Batıpark Futbol sahasında oynanacak.

B GRUBUNDA İSE DÖRT MAÇ

B grubunun namağlup lideri Pazarcık Aksuspor’da kendi saha ve seyircisi önünde 2 puanla son sırada bulunan Arsan Sümerspor’u konuk edecek. Oynanacak olan bu maçta Arsan Sümerspor, ligde kalma adına 3 puan mücadelesi verirken, Pazarcık Aksuspor’da play-off’a yükselme adına önemli bir engeli aşmak istiyor. Karşılaşma Pazarcık Celal Tekşen stadında saat 13:30’da başlayacak. Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ancak ikinci sırada yer alan Türkoğlu Belediyespor’da kendi evinde grubun zayıf takımlarından Bertizspor’u ağırlayacak. Bu maç Türkoğlu İlçe stadında saat 12:00’da oynanacak. Üçüncü sırada bulunan Elbistan Belediyespor ise kendi evinde Maraşgücüspor’u konuk edecek. Bu maçta saat 13:00’da Elbistanspor’un ev sahipliğinde oynanacak. Grubun bir başka maçı da Kümbetspor-Büyüksırspor arasında saat 10:30’da Batıpark Futbol sahasında oynanacak.

Haber:Mesut Benli

Editör: Mahmut Beyaz