Yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor’a destek gelmeye başladı. Bu anlamda Alman Kumaş Boyası devi CHT, Kahramanmaraşspor’un maç forması şortuna reklam verdi. Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, CHT Türkiye Bölge Müdürü Mustafa Dağlı, Arıkan Grup Genel Koordinatörü Mehmet Buldum, reklam sözleşmesi için imzaları attı.

‘KAHRAMANMARAŞ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR ŞEHİR’

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan’ın odasında gerçekleşen imza töreninde konuşan CHT Türkiye Bölge Müdürü Mustafa Dağlı, “CHT olarak Türkiye de çok önemli bir Pazar payına sahibiz. Kahramanmaraş’ta bizim için çok önemli bir şehir. Burada çalışıyoruz ve Kahramanmaraş ile aile gibiyiz. Kahramanmaraşspor’a da sponsor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Başkan Fatih Mehmet Ceyhan ile de ticari bağlantılarımız var. Kendisi başarılı bir iş adamı ve başarılı bir Kulüp Başkanı. Kahramanmaraşspor formamızı giydik ve Kahramanmaraşspor’a yeni sezonda başarılar diliyoruz” dedi.

GELECEĞE DAHA UMUTLA BAKIYORUZ

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ise, “CHT Dünya da söz sahibi bir şirket. Biz de uzun zamandır çözüm ortağıyız. İş yaptığımız değerli bir kuruluş. Desteklerinden dolayı CHT Türkiye yönetimi ve değerli arkadaşımız CHT Bölge Müdürü Mustafa Dağlı beye çok teşekkür ediyorum. ARIKAN Grup Genel Koordinatörü Mehmet Buldum beye de yine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kahramanmaraşspor zor günleri atlatıyor. Geleceğe daha umutla bakıyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda güzel günler göreceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Mesut Benli

Editör: Mahmut Beyaz