Geçtiğimiz hafta 1. Amatör Küme Büyükler Ligi A ve B Grubunda ikinci yarı heyecanı başlamıştı. ikinci yarıya start veren Büyükler Ligi, önce ki günde 10. Hafta karşılaşmalarını tamamladı. 8 takımın oynadığı karşılaşmalarda toplam 40 gol çıktı, en farklı skor ise Maraşgücüspor Bertizspor karşılaşmasında oldu. Büyükler Ligi B Grubunda yer alan Maraşgücü, grubundaki Berizspor’u 8-1 mağlup etmeyi başardı. A grubunda ise Liderliğini sürdüren Türkoğlu, Andırın Yeşildağspor’u konuk etti. Maçta toplam 7 gol olurken, Andırın Yeşildağ, Türkoğlu’na 5-2 mağlup oldu.

PAZARCIK AKSUSPOR SERİYİ BOZMADI
Kahramanmaraş 1. Amatör Küme B grubunda bulunan Pazarcık Aksuspor, namağlup serisini sürdürüyor. Ligde 9’da 9 yapan Pazarcık, 10. Hafta maçında grubunda 7. Sırada bulunan Çağlayanceritspor’u 2-0 mağlup etmeyi başardı ve 10’da 10 yaptı. Grupta liderliğini sürdüren Pazarcık Aksuspor, 2 hafta daha galip gelmesi durumunda Play-Off’a çıkmayı garantileyecek.

ELBİSTAN ZORDA OLSA KAZANMAYI BAŞARDI
Ligde B grubunda Play-Off’a kalmak için lider durumunda bulunan Pazarcık Aksuspor’la puan farkını eritmeye çalışan Elbistanspor, 10. Hafta maçında Pazarcık Kartalkaya deplasmanından 3 puanla döndü. Pazarcık Kartalkaya’yı zorda olsa 3-2 mağlup etmeyi başaran Elbistanspor, bu sonuçla birlikte puanını 22’ye çıkarttı ve Play-Off’a bir adım daha yaklaştı.

MARAŞGÜCÜ FARKLI GEÇTİ
Amatör Küme B Grubunda yer alan Maraşgücü, Play-Off’a bir adım daha yaklaştı. Grubunda son sırada bulunan ve 0 puanı olan Bertizspor’u 8-1 gibi farklı bir skorla mağlup eden Maraşgücü, adım adım Play-Off ümitlerine yaklaşıyor. Bu sonuçla birlikte puanını 16’ya çıkaran Maraşgücü, 4’üncü sıraya yükseldi.

ULUDAZ 3 HAFTADAN SONRA PUANLA TANIŞTI
B Grubunda oynadığı son 3 maçta 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Uludazspor, 3 puana hasret kalmıştı. Alınan mağlubiyetler sonrası Play-Off’tan uzaklaşan Uludazspor, 10. Hafta karşılaşmasına 3 puan parolasıyla çıktı. 10. Hafta maçında grubunda 8. Sırada bulunan Büyüksırspor ile karşılaşan Uludazspor, rakibini 3-2 mağlup ederek 3 haftadan sonra yeniden 3 puanla tanıştı ve puanını 14’e çıkardı. Bu sonuçla birlikte Play-Off mitlerini tekrar canlandıran Uludazspor, sonraki maçlara 3 puan parolasıyla çıkıp galip gelmek istiyor.

TÜRKOĞLU DOLUDİZGİN
Amatör Küme Büyükler Ligi A Grubunda mücadele eden Türkoğlu Belediye Spor, rakiplerini farklı skorla geçmeye devam ediyor. Grubunda oynadığı 8 maçta sadece bir beraberliği bulunan Türkoğlu, geride kalan 7 maçı da kazanmayı başarmıştı. Liderliğini sürdürerek Puanı üçer üçer toplayan Türkoğlu, son olarak önceki gün 10. Hafta maçında grubunda kendisini takip eden Andırın Yeşildağspor’u konuk etti. Kıyasıya geçen mücadele de taraftarlar yerlerini alırken, karşılaşmada toplam 7 gol çıktı. 7 golün çıktığı karşılaşmada rakibini 5-2 gibi farklı bir skorla mağlup eden Türkoğlu Belediyespor, maç eksiği ile 25 puanda birinci sırada ki yerini korudu. Geçen haftayı BAY geçen Türkoğlu, bu sonuçla birlikte Andırın’la arasında ki puan farkını 4’e çıkardı ve Play-Off’a bir adım daha yaklaştı.

EKİNÖZÜ CELA BELEDİYESPOR PLAY-OFF’A BİR ADIM DAHA YAKLAŞTI
A Grubunda iyi bir başlangıç yaparak 5 maçta 4 galibiyet alan Ekinözü Cela Belediyespor, sonraki karşılaşmalarda ise sessiz bir görüntü sergilemişti. Ligde ikinci yarının başlamasıyla birlikte ilk olarak Dumlupınarspor’u 2-0 mağlup eden Ekinözü, 10. Hafta karşılaşmasında ise Kahramansarayspor ile karşılaştı. Rakibini kendi sahasında 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başaran Ekinözü, Andırın ile puan farkını eşitledi ve Play-Off’a bir adım daha yaklaştı. Grubunda Andırın’ın da puan kaybetmesiyle birlikte Play-Off’a ilk defa bu kadar yakınlaşan Ekinözü, sonraki karşılaşmalara 3 puan parolasıyla çıkıp, Play-Off’a kalmak istiyor.

DUMLUPINAR AĞIR YARALI
A grubunda lige kötü bir başlangıç yapan Dumlupınarspor, aldığı yenilgilerle toparlanmakta zorlandı. Ligde oynadığı 10 maçta sadece 1 galibiyeti bulunan Dumlupınar’ın Play-Of ümitleri kalmadı. Son olarak grupta 10. Hafta da Kümbetspor ile karşılaşan Dumlupınar, rakibine 5-1 mağlup oldu. Bu sonuçla birlikte puanında bir değişiklik yakalayamayan Dumlupınarspor, 6 puanda kaldı.

Haber: Hakan Aydın


 


 

Editör: Mahmut Beyaz