Mücadele ettiği Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta şu ana kadar oynanan 15 maçta 6 galibiyet ve 4 beraberlik alan temsilcimiz Piserro Kahramanmaraşspor, play-off hedefini sürdürüyor. Geçmiş yıllara oranla lige daha iyi bir başlangıç yapan temsilcimiz, 9’uncu hafta maçında Elazığspor ile deplasmanda karşılaşmış ve bu maçtan 3 puanla dönmeyi başarmıştı. 10’uncu hafta maçında ise grupta lider konumunda bulunan Tuzlaspor’u ağırlayan temsilcimiz, karşılaşmada 2-0 öne geçmesine rağmen, 52 ve 82’inci dakikalarda kalesinde gördüğü gollerle üç puanı elinden kaçırmıştı. 11’inci hafta maçında deplasmanda Kırşehir Belediyespor’a mağlup olan temsilcimiz, ligin 12’inci haftasında ise grubunun güçlü takımlarından Bandırmaspor’u ağırlamış, karşılaşmada 3-1 geriye düşmesine rağmen, 3-3’ü yakalayarak sahadan bir puanla ayrılmasını bilmişti. Geçtiğimiz hafta ise Niğde 5 Şubat Stadyumu’nda Niğde Anadolu FK ile kozlarını paylaşan Aslanlar, 1-0’lık skorla deplasmandan altın değerinde 3 puanla dönmüştü. Temsilcimiz, 14’üncü haftada ise sahasında son sırada bulunan Kardemir Karabükspor’u konuk etmiş ve sahadan zor da olsa 1-0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Kırmızı-beyazlılar, 15’inci hafta maçında ise sahasında Bodrum Belediyesi Bodrumspor’u konuk etti. Hafta başından bu yana galibiyet üzerine çalışmalarını sürdüren temsilcimiz, mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı sahadan boynu bükük ayrıldı.

ASLAN RUHSUZ!

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım da önemli gol pozisyonlarına girse de dengeyi bozacak golü bir türlü bulamadı. İlk yarı 0-0 tamamlanırken, ikinci yarının hemen başında her ikim takım da oyuncu değişikliği yaptı. Temsilcimiz bulduğu fırsatları değerlendiremezken, rakip takım dakika 75 de penaltı kazandı. Oldukça tartışmalı penaltı, golle sonuçlandı ve Aslanlar 1-0 geriye düştü. Kalesinde golü görmenin de etkisiyle rakip sahada baskıyı artıran temsilcimiz, meşin yuvarlağı bir türlü filelerle buluşturamadı. Dakikalar 90’ı gösterdiğinde atağa çıkan Piserro Kahramanmaraşsporlu futbolcular topu kaptırdı ve rakip oyuncular bulduğu boşluğu değerlendirerek topu bir kez daha ağlarımızla buluşturdu. 0-2. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında baskısını artıran temsilcimiz de Haluk 90 artı 2’de topu filelerle buluştururken, beraberlik için umut verdi. Golün ardından yakaladığı pozisyonları golle sonuçlandıramayan Aslanlar, sahadan 2-1 yenik ayrıldı.

12 Şubat Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ile birlikte izledi. Güvenç ve Sezal’a taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

STAT: 12 Şubat

HAKEMLER: Yalçın Taşkınfurat, Armağan Çekinmez, Ogün Kamacı

PİSERRO KAHRAMANMARAŞSPOR: Özkan - Nuri Melih, Burak Can, Fatih Kamacı, Cerem Talha, Fatih Çıplak(Dk. 71 Eren), Yusuf Emre (Dk. 69 Hüseyin Cihan), Haluk, Gökhan Payal, Rıdvan, Abdullah (Dk. 58 Gökhan Çırak).

BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Fatih- Erkan (Dk. 90 Şaban), Muhammet, Ozan, Oğuzhan, İzzet, Emre, Mustafa (Dk. 88 Talha), Gökhan Yılmaz, Emrecan (Dk. 59 Batuhan), Celal

GOLLER: Dk. 90. Haluk (Piserro Kahramanmaraşspor), Dk. 75 Pen. Mustafa, Dk. 90 Oğuzhan (Bodrum Belediyesi Bodrumspor)

SARI KARTLAR: Nuri, Gökhan (Piserro Kahramanmaraşspor) – Fatih (Bodrum Belediyesi Bodrumspor)

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz