Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Alpedo Kahramanmaraşspor'un başarılı orta saha oyuncusu Volkan Bekçi, Kahramanmaraşspor'da bu sezonda oynamasının en büyük etkenlerden birinin taraftar olduğunu söyledi.

Geçen sezon kırmızı beyazlı forma ile iyi bir sezon geçiren tecrübeli oyuncu, kritik zamanlarda attığı gollerle taraftarında kalbinde taht kurdu.1987 Trabzon doğumlu olan ve iki sezondur Kahramanmaraşspor'un başarı ile formasını terleten Volkan Bekçi, Kahramanmaraşspor gibi bir taraftar kitlesine sahip olan bir şehirde forma giymenin gurur verdiğini kaydetti.

 
Merkezin yanı sıra tüm ilçelerde habercilik anlayışını tam anlamıyla yerine getiren, güçlü kadrosuyla her kesime hitap eden Manşet Gazetesi doğru ve dürüstlüğü ilke edinerek gerçek haberciliği yansıtmaya devam ediyor. Kahramanmaraş'ın tüm bayilerinde bulunan Manşet Gazetesi haftanın belirli günlerinde kentin takımı olan Kahramanmaraşsporlu futbolcuları tanıtarak, futbola nasıl başladığından hangi takımlarda oynadığına kadar futbolcuya dair ne varsa sayfa sütunlarına taşıyacak. Futbolcuyu Kahramanmaraş kamuoyuna tanıtmada yine bir ilki gerçekleştirecek olan Manşet Gazetesi haber ekibi ilk olarak Kahramanmaraşspor'un başarılı orta saha oyuncusu Volkan Bekçi ile samimi ortamda röportaj gerçekleştirdi. İşte İçtenlikle sorularımızı cevaplayan Bekçi ile yaptığımız röportaj:

Futbola kaç yaşında, hangi takımda, nasıl başladın?
Futbola 9 yaşında iken Sancaktepe Belediyespor'da başladım. 1 yıl orada kaldıktan sonra Galatasaray alt yapısına transfer oldum. Burada ortaya koyduğum oyun ile Galatasaray'ın profesyonel takımına kadar yükseldim. 2004'de profesyonel oldum. 2010 yılına kadar futbol hayatıma Galatasaray'ın futbolcusu olarak çeşitli takımlarda kiralık olarak devam ettim. Dah sonrasında ise bonservisimi alarak Düzyurtspor'a transfer oldum, orada şampiyonluk yaşadım. 2014 yılında da Kahramanmaraşspor'a transfer oldum.
 
Futbola başlarken en büyük destekçin kim oldu?
Bizim Tarbzon'da geçmiş yıllardan bu yana özellikle futbola büyük bir ilgi var. Küçükken amatör maçlar olmak üzere birçok profesyonel maçları takip ederdim. Babam ve abim amatör ligde oynamış, ben de onları örnek aldım ve futbola başladım. En büyük destekçim abim ve Babam. Biizim memlekette ya fırıncı olursun, yada futbolcu.
 
İlk profesyonel olup sahaya çıktığında ne hissettin?
Benim adıma ilk adım olduğundan heyecan ve mutluluk vericiydi. Bir adım daha öne çıktığımı düşündüm. İlerleyen zamanlarda da farklı takımlarda bu heyecanı yaşadım.
 
Kahramanmaraş ilini nasıl buluyorsun?
Kahramanmaraş’ı çok seviyorum. Manevi yönden güçlü bir şehir. Kendimi burada huzurlu ve mutlu hissediyorum. Kahramanmaraşspor forması için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Başkan Fatih Mehmet Ceyhan sayesinde şimdi buradayım.
 
Taraftar seni çok seviyor ne düşünüyorsun?
Kahramanmaraş'ın yeri çok ayrı bende. Kahramanmaraş halkının takımımıza desteği, katılımı bizi çok mutlu ediyor. Bir çok maçı onların coşkusuyla kazanıyoruz. Takımda kalma sebeblerimden biri de taraftarın beni sevmesi, benim onları sevmemdir. Şimdi böyleyse şampiyonluk kotasına girdiğimizdeki halimizi çok merak ediyorum. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Açıkçası orta sıralarda olan bir takım için böylesine coşkulu bir taraftar görmedim. Bu sene hedefimiz Play-off inşallah kazanacağız, taraftarımız bunu hak ediyor.
Haber: Mahmut Beyaz

Editör: Mahmut Beyaz