AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, bir dizi ziyaret ve istişarelerde bulunmak üzere Kahramanmaraş’a geldi. Partisinin il başkanlığında ilçe belediye başkanları, milletvekilleri ve il başkanıyla beraber basının karşısına çıkan Kandemir, Kahramanmaraş’ta olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. AK Parti ailesinin oldukça kutsal bir vazifeyi omuzlarında taşıdığını ve liderinin arkasında saf tuttuğunu belirten Kandemir, yerel seçimlerle ilgili de konuştu. Tüm teşkilat mensupları olarak gecelerini gündüzlerine katacaklarını ve seçimlerin sonunda taşıdıkları bayrağı dalgalandıracaklarını vurgulayan Kandemir, AK Parti’nin ülke genelindeki her yerde iddialı olduğunun altını çizdi.

“BİZİM AİLEMİZ GÜZEL BİR AİLE”
Kandemir, sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi: “Teşkilatlarla bir araya gelmek, bir hayali heyecanı tazelemek sadece bizi değil, hep beraber ideallerimizi, hayallerimizi bu ülkeye dair aktarmak, birbirimize uyarı vazifemizi yapmak kıymetli. Biz ailemizle her buluştuğumuzda bir miktar dertleşiriz ama çokça heyecanlanırız, önümüzdeki günlerde karışılacağımız ne var ise onunla ilgili aynı ideali paylaştığımız arkadaşlarla akitleşiriz. Birbirimize sözlerimizi hatırlatırız ve her buluşmamızın neticesi her akitleşmemizin neticesi hamt olsun bizim böyle büyüyerek o işin içerisinden çıktığımız bir düğüne dönüşür. Çok büyük bir liderin arkasında saf tutmuş siyaset yapan bir ekibimiz. Bazen tarihin içerisinden bakıp geçerken farkına varmaz insan aldığı sorumluluğunun ağırlığını. Yâda farkına varır da tarih nasıl yazacak acaba diye düşündüğünde zaten olması gerekeni yapıyoruz. Ülkemiz bu kadar badire atlatırken insanlık böyle sıkıntıların içine düşmüşken tabii ki böyle bir liderin arkasına saf tutacak, tabii ki onun sesi daha gür çıksın diye hep beraber heyecanımızı koyacağız merkeze. Bizim ailemiz güzel bir aile. İnanıyoruz ki 100 yıl sonra hikâyesi yazılırken bu ailenin bu teşkilatın bu liderin hayırla yâd edilecek. BM kürsüsünden adaletsizliğe, haksızlığa karşı sesini yükseltmiş bir liderin arkasında evet vardı böyle bir teşkilat denilecek.”

“BÖYLE BİR LİDERLE YOL YÜRÜDÜĞÜMÜZ İÇİN HAMT EDİYORUZ”
AK Parti’nin makama ve mevkie talip olan bir teşkilat olmadığını anlatan Kandemir, Recep Tayyip Erdoğan gibi büyük bir liderle yol yürüdükleri için hamt ettiklerini kaydetti. Kandemir, “Biz makama, mevkie talip olan bir teşkilat değiliz. Biz isimlerinin önündeki sıfatlarla anılarak, değil aynı hayali aynı ideali paylaşan bir teşkilat olarak anılırız. Birbirimize bakarken göz göze geldiğimizde hayalleri tazelediğimizde kol kola girdiğimizde bazen cebimizde para yokken toplantıya koşarak geldiğimizde ailemizden vakit ayırdığımızda ya da bütün sıkıntılarımıza rağmen hepsini kenara bırakıp partiye gitmeliyim çünkü büyük bir Türkiye rüyası var diyerek eğer buraya gelebiliyorsak işte bu aile kıymetli bir aile olduğumuzu gösterir. Bu ekip nefer olarak kendini adlandıran bütün arkadaşlarımız bir makama talip olmadan bir derde ortak oluyor. Böyle bir liderin arkasında saf tuttuğumuz için hamt ediyoruz. Böyle bir liderle yol yürüdüğümüz için hamt ediyoruz. Bizim ailemiz geceli, gündüzlü mücadele eden kadın, erkek, yaşlı, genç demeden gecesini gündüzüne katan arkadaşlarımızdan oluşuyor” ifadelerini kullandı.

Haber: Emre AKKIŞ

Editör: Mahmut Beyaz