AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Mehmet Uğur Dilipak, Mehmet İlker Çitil, İmran Kılıç, AK Parti İlçe Başkanlığına atanan Sabri Türkkahraman'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.
Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, AK Parti İlçe Başkanlığında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, 16 Nisan'da halkın önüne sandığın, Cumhurbaşkanlığı sistemi ve yeni anayasa için konulacağını belirterek, 15 Temmuz'da olduğu gibi son sözü millettin söyleyeceğini belirtti.
Türkiye'nin üzerine her dönem farklı entrikalar kurularak ilerlemesinin durdurulmaya çalışıldığını ifade eden Dilipak, "Türkiye bir çok darbeyi geride bıraktı. En son 15 Temmuz'da, Türkiye tarihinin en büyük darbe girişimini milletimizin dik duruşuyla geri püskürttük. 15 Temmuz'da milletimizi birbirine düşürmek için ve millete karşı işgal girişimi oldu. Fakat milletimiz buna müsaade etmedi. Referandum sürecinde vatandaşlarımıza AK Parti davasını en güzel şekilde anlatarak yeni Türkiye için destek isteyeceğiz. Biz birlikte güçlü bir aile olacağız ve güçlü bir Türkiye'yi oluşturacağız." dedi.
Milletvekili Mehmet İlker Çitil de geçmişte yaşananların önünü kesme adına önde çok kritik bir referandum süreci bulunduğuna dikkat çeken Çitil, "Türkiye'nin büyümesini, gelişmesini istemeyenlere karşı cevabımızı 16 Nisan'da halkımız ile birlikte en güzel cevabımız vereceğiz. 97 yıl önce Kahramanmaraş’ımızda 7'den 70'e kurtuluş mücadelesi verdiysek, 15 Temmuz'da milletimiz ile birlikte darbeye karşı durduysak, referandumda da Türkiye'nin büyümesine hayır diyenlere en güzel cevabı vereceğiz." diye konuştu.

Milletvekili İmran Kılıç da dış güçlerin tekrar işgale yeltenememesi için Türkiye Büyük Millet Meclisinde bir çalışma yürüttüklerini, bugün aynı zamanda Kahramanmaraş’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümü olduğunu kaydetti.
Kahramanmaraş'ın 97 yıl önce soğuk günlerde, zor şartlarda milletin gece gündüz 22 gün mücadele vermesiyle kurtulduğunu anımsatan Kılıç, şunları kaydetti: "Bizlerde vatandaşlarımızdan almış olduğumuz yetki ve sorumlulukla AK Parti ve MHP milletvekili arkadaşlarımızla birlikte 9 gün komisyonda, 13 gün de genel kurulda tam 22 gün mücadele vererek halkımızın önüne yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı sistemini getirdik. Artık söz de, yetki de, karar da, irade de, mühür de milletimizin elindedir. Milletimiz ne yapacaklarını çok iyi bilir."
AK Parti Afşin İlçe Başkanı Sabri Türkkahraman da ziyaretten dolayı teşekkür edip, hangi mevkide, hangi sahada görev verilirse, onun sorumluluğunu hissedip bugüne kadar bir gayret içerisinde olduklarını söyledi.
Toplantıya, Afşin Belediye Başkanı Vekili Sebahattin Atalay, AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar, AK Parti Afşin Kadın Kolları Başkanı Hidayet Çakmış, AK Parti Afşin Gençlik Kolları Başkanı Erkam Genç, mahalle muhtarları ile partililer katıldı.

Editör: Mahmut Beyaz