31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi çalışmaları kapsamında seçim bölgesi Kahramanmaraş’ta, hem ilçelerde hem de kent merkezinde yoğun bir şekilde ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, Kahramanmaraş Yeni Sanayi Sitesi ziyaretinin üçüncü gününde esnaflarla buluşmaya devam etti. Yeni Sanayi Sitesi’ne adeta çıkarma yapan bütün AK Parti teşkilatları gibi esnafları ziyaret eden Sezal, sorunları dinledi, çözüm önerileri konusunda yerinde görüşmeler gerçekleştirdi. Esnafların ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Sezal’a, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Akif Ağca ve Sefer Kılıç’ın yanı sıra Onikişubat İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Kılçık, İl ve ilçe Gençlik Kolları üyeleri ve belediye meclis üyesi adayları eşlik etti. Ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan Sezal, gerek kent merkezinde gerekse de ilçelerde yoğun bir şekilde ziyaretlerine devam ettiklerini söyledi. Tevazu, samimiyet ve gayret düsturuyla vatandaşların gönüllerine girdiklerini kaydeden Sezal, AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın seçimde oy kaybedeceğine dair görüşlere katılmadığını söyledi.

“AK PARTİ KADROLARI OLARAK ESNAFLARIMIZLA BULUŞUYORUZ”

Seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerinin ardından kent merkezinde ziyaretler gerçekleştirdiklerini kaydeden Sezal, “Öncelikle belirtmeliyim ki bütün ilçelerimizi gezdik, sonrasında da seçim çalışmalarımızı yürütmek üzere kent merkezine geldik. Bir hafta boyunca AK Parti teşkilatları ve Cumhur İttifakı olarak Kahramanmaraş Yeni Sanayi Sitesi’ndeki esnaflarımızla buluşacağız. Hamdolsun esnaflarımız işlerinin açıldığını söylüyor, tabi yaz da geliyor, seçim de bitecek. Hayırlı bir sonuç çıkacak diye düşünüyoruz. Tüm teşkilatlarımızla birlikte milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla 8 ekip şeklinde şuan da Yeni Sanayi Sitesi’ndeyiz” dedi.

“KAHRAMANMARAŞ CUMHUR İTTİFAKI’NA TAM DESTEK VERECEK”

AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın oy kaybedeceğine dair görüşlere katılmadığını belirten Sezal, 31 Mart’ta Kahramanmaraş’ın her zaman olduğu gibi Cumhur İttifakı’na destek vereceğini söyledi. Sezal, sözlerine şu şekilde devam etti, “Seçime kısa bir süre kaldı, biz seçimin iyi olacağını düşünüyoruz. Dışarıda AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın oy kaybedeceğine dair görüşler var ama ben buna kesinlikle katılmıyorum. Hem ilçelerimizde hem de merkezimizde vatandaşlarımızın Cumhur İttifakı’na ve Cumhurbaşkanımıza desteği tam. Bundan da çok eminiz. Ufak tefek sıkıntılar oluyor ama onları da yerinde çözmeye çalışıyoruz vatandaşlarımızın istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda. Biz 31 Mart’ta Kahramanmaraş’ın her zaman olduğu gibi bu kez de AK Parti’ye ve Cumhur İttifakı’na tam destek vereceğini düşünüyoruz. Bunun için de gayret gösteriyoruz. Geri kalan sürede de şehrimizdeki bütün mahallelerimizi, bütün ilçelerimizi tekrar gezeceğiz. Vatandaşlarımızın gönlünü yapmaya, gönül belediyeciliği için verdikleri desteklerde rızalarını almaya çalışacağız. İnşallah 31 Mart’tan sonra da Cumhur İttifakı başarıyla bu seçimden çıkacak ve Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi 2023 yılına kadar milletimize kesintisiz bir şekilde, beş yıl hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah’ın izniyle de sağ salim seçimleri atlatacağız. Bu vesileyle seçim sonuçlarının şimdiden hem Kahramanmaraş’a hem de tüm Türkiye’ye hayırlar getirmesini diliyorum.”

Milletvekili Sezal, beraberindeki heyetle birlikte gün boyu Kahramanmaraş Yeni Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz