31 Mart yerel seçimleri için memleketi Kahramanmaraş’ta ‘Çalmadık kapı, sıkılmadık el kalmayacak’ parolasıyla çalışmalarını sürdüren AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, beraberinde AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ve Onikişubat İlçe Teşkilatıyla Azerbaycan Bulvarı üzerindeki esnafları ziyaret etti. Esnaflarla yakından ilgilenen ve vatandaşların sorun, sıkıntı, taleplerini dinleyen Özdemir, vatandaşın Cumhur İttifakı’ndan memnun olduğunu söyledi. Ziyarette 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kadınlara karanfil de dağıtıldı.

“BEKLENTİLERİ CİDDİYETLE DİNLİYORUZ VE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”
Esnaf ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Özdemir, şu ifadelere yer verdi: “Bugün Onikişubat İlçe Teşkilatımızda Azerbaycan Bulvarında geziyoruz, vatandaşlarımızı dinliyoruz. Vatandaşlarımızın hem yerel belediyecilik ile ilgili beklentileri var hem de hükümetimizden beklentileri var. Bunları ciddiyetle dinliyoruz. Çünkü bizim amacımız siyasetimizin temeli vatandaşımızın memnun olması ve mutlu yaşaması. O yüzden de vatandaşlarımızın hükümetimize iletilmesi gereken sorunlarını dinleyip, hükümetimize ileteceğiz. Belediye başkanlarımıza iletmemizi istedikleri sorunları da belediye başkanlarımıza ileteceğiz. Vatandaşımızla diyalog halinde olmaktan, onların beklentilerini dinlemekten son derece memnunuz. Vatandaşımız AK Partiye inanıyor ve güveniyor. Başarılı olmasını istiyor ama aynı zamanda kendilerinin de mutlu olmasını istiyorlar. Dolayısıyla onların mutluluğu bizim mutluluğumuz olacağı için de onların beklentilerini ciddiyetle dinliyoruz ve gerçekleştireceğiz.

“VATANDAŞ BEKLENTİLERİNİN KARŞILANMASINI İSTİYOR”
Vatandaşın beklentilerin karşılanmasını istediğini dile getiren Özdemir, “İnsanların bakış açısı yerel seçim veya genel seçim diye değil. Beklentilerinin karşılanması yönünde. Milletvekili seçimi de olsa, hayatının daha iyi olması yönünde beklentilerini söylüyor. Yerel seçim olsa da yine kendi hayatı ile ilgili beklentilerini söylüyor. Bizim için asıl olan şey şu; insanların daha huzurlu yaşamasını, daha mutlu yaşamasını, daha refah seviyesini yüksek yaşamasını sağlayacak önlemleri almak. Bunu yaptığınız da belediye başbakanının milletvekilinin kim olduğuna bakmıyor” diye konuştu.

“KILIÇDAROĞLU KENDİSİNE BİÇİLEN ROLÜ OYNUYOR”
Sözlerinin devamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun YPG terör örgütü ile ilgili yaptığı açıklamayla ilgili de konuşan Özdemir, Kılıçdaroğlu’nu sert bir dille eleştirdi. Özdemir, “Kemal Kılıçdaroğlu kendisine biçilen rolü oynuyor. O yüzden, ona yakıştırıyorum. 2009 yılında CHP’nin başına gelişinin serüveni dâhil CHP genel başkanı kendisinin kulağına fısıldanan ne varsa, onu söylüyor. Kulağına 15 Temmuz bir darbe girişimi denirse, 15 Temmuz darbe girişimidir diyor. Kulağına yok öyle değil denirse, 15 Temmuz darbe girişimi değil diyor. Herhâlde seçim öncesi CHP’mi demek CHP HDP’mi demek lazım. Yani öyle bir şey oldu ki, HDP’nin sözcüsü oldu Kemal Kılıçdaroğlu. Kendisine yakışanı yapıyor. Bu millet mutlaka bu tavrı affetmez. Ben Kemal Kılıçdaroğlu’na bir şey söylemiyorum ama CHP’ye oy vermiş seçmene ve o ittifakın İYİ Partiye oy verecek seçmene şunu söylemek istiyorum;  Kemal Kılıçdaroğlu’nun kafasının arkasındaki niyeti artık görsünler” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE İÇİN GEREKLİ OLAN PARTİ, CUMHUR İTTİFAKI”
Son zamanlarda gündemde olan Yeni partiden de söz eden Özdemir, Türkiye için gerekli olan partinin Cumhur İttifakı olduğunu söyledi. Özdemir, sözlerinin devamında şöyle konuştu: “Bazı isimlerin arandığına yönelik bize gelen bir isim yok. Duyumlarım da yok. Türkiye için gerekli olan parti, cumhur ittifakı. O da şu anda Türkiye için, milleti için, Kahramanmaraş için elinden gelen ne varsa yapıyor. Onun için Türkiye’nin yeni bir parti, yeni bir anlayışa ihtiyacı yok. Türkiye’nin en yeni anlayışı, milletin bekası için bir arkaya gelmiş AK Parti ve MHP’dir.”

“TEMEL BEYİN BİR İSTİKAMETİ BİR ÇİZGİSİ KALMADI”
“Saadet Partisi seçmenin Temel Karamollaoğlu gibi düşünmediğini biliyorum” diyen Özdemir, son olarak sözlerine şunları ekledi: “Temel Karamollaoğlu’nda istikametinden çıkmış birisi. O yüzden artık ne söylediğinin bir önemi kalmadı. Çünkü insanın söylediğinde bir istikrar olması lazım, bir çizgisinin olması lazım. Temel beyin bir istikameti bir çizgisi kalmadı. Her an her şeyi söyleyebilir. Zillet ittifakının yanında oluşu da bunun bir göstergesi.”

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz