31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi çalışmalarının en aktif isimlerinden biri olan, hem ilçesinin merkezinde hem de kırsal mahallelerde gidilmedik yer bırakmayan Onikişubat Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanefi Mahçiçek, esnaf ziyaretlerine kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Başkan Mahçiçek, bütün Ak Parti teşkilatları gibi hafta boyunca Kahramanmaraş Yeni Sanayi Sitesi’nde bulunan esnaflar ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Yeni Sanayi Sitesi ziyaretlerinin üçüncü gününde Başkan Mahçiçek, esnafların sorun, talep ve önerilerini yerinde dinlerken, yeni dönemde tekrar göreve seçilmesi halinde bütün eksikliklerin tamamlanacağını dile getirdi. Geride bıraktığı beş yıllık dönemde yaptığı çalışmaları da anlatan Başkan Mahçiçek, 31 Mart yerel seçimleri için hem kendisine hem Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör’e hem de Cumhur İttifakı’nın diğer belediye başkan adaylarına destek istedi. Yeni Sanayi Sitesi esnafları ziyaretlerinde Başkan Mahçiçek’e, AK Parti Onikişubat İlçe Başkan Vekili Ali Köfte, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mücahit Kabakçı, Cumhur İttifakı Onikişubat Belediye Meclis Üyesi adayları Eraş Şenay ve Ekrem Ergin ile teşkilat mensupları eşlik etti.

“YENİ DÖNEMDE DAHA GÜZEL HİZMETLER OLACAK”

Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Onikişubat Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanefi Mahçiçek, Cumhur İttifakı’na olan teveccühün arttığını dile getirerek, “Haftaya Kahramanmaraş’ımızın Yeni Sanayi Sitesi’ni gezerek başlamıştık. Sanayideki esnaf kardeşlerimizi ziyaret ediyoruz, vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Onların hatırlarını soruyoruz, eksiklikler varsa onları not alıyoruz. Genel anlamıyla baktığımız zaman Allah’a şükür Cumhur İttifakı’na ve AK Partimize teveccühün, desteğin devam ettiğini memnuniyetle görüyoruz. Bugün de yine Cumhur İttifakı’ndan arkadaşlarımızla beraber çalışmalarımızı yürütüyoruz. İnşallah önümüzde üç haftadan az bir süre kaldı, bu süreyi de esnaflarımızı ziyaret ederek, hatırlarını sorarak geçireceğiz. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadan iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Gelecek yıllar Kahramanmaraş’ımız için daha güzel hizmetlerin, daha güzel çalışmaların olacağı dönemler olacak” dedi.

“BU ÜRETİMLE TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜ KİMSE KESEMEYECEK”

Kahramanmaraş’ın sanayi şehri olma yolunda hızla ilerlediğini ve üretimini de bu doğrultuda artırdığına dikkat çeken Başkan Mahçiçek, “2-3 günden bu yana Kahramanmaraş Yeni Sanayi Sitesi’ndeki üretim yapan kardeşlerimizi, esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. İşin doğrusu çok mutluyum ben bu ziyaretlerimizde gördüklerimden. Çünkü Türkiye üretiyor Allah’a şükür. Üretiyor ve biraz önce girdiğimiz bir müessesede dünyanın 8-10 ülkesine ürettiklerini satabilen bir hale gelmiş Kahramanmaraş. Bu üretim devam ettiği sürece ki daha da gelişerek devam edecek. Çünkü Türkiye her sene çok daha iyi noktalara taşınıyor. Bu üretimle İnşallah Türkiye’nin önünü kimse kesemeyecek. Gördüğünüz gibi etrafımızı her ne kadar kuşatmış olsalar da bu üretimler bizi ayakta tutuyor ve o baskılara karşı ayakta durabiliyoruz. Bu baskıları İnşallah bu üretimlerimizle yeneceğiz. Anadolu insanı, Kahramanmaraş insanı Türkiye’nin gelişmesine, ilerlemesine, daha iyi noktalara taşınmasında İnşallah katkılar sunacak” ifadelerini kullandı.

“ÜRETİM İŞİ KOLAY BİR İŞ DEĞİL”

“Bu üretimleri gördükçe de umudumuz çok daha fazlalaşıyor, ülkemize olan güvenimiz çok daha artıyor” diyen Başkan Mahçiçek, sözlerine şu şekilde devam etti, “Bu üretimi sağlayan bütün arkadaşlarımıza gönülden, yürekten teşekkür ediyorum. Üretim işi kolay bir iş değil, kolay para kazanacak bir alan da değil. Dolayısıyla emek, kaynak, para, zaman ve uzmanlık işidir üretim yapabilmek. Bu arkadaşlarımız bunu başarmış, ben gerçekten bütün sanayi esnafımızı kutluyorum. Çok şükür vatandaşlarımız açısından bir olumsuzluk yok, ülkemize güveniyorlar, Cumhurbaşkanımıza güveniyorlar, Türkiye’nin şartlarını da biliyorlar doğrusu. Ufak tefek sıkıntılar olsa bile, sıkıntıların bu yönetimle, bu devlet başkanımızla aşılacağını biliyorlar. Bugün bizimle beraber çalışma arkadaşlarımız var, belediye meclis üyesi adayı arkadaşlarımız var, teşkilattan arkadaşlarımız var, onlara da bu çalışmalarda bize değerli katkıları için teşekkür ediyorum.”

Başkan Mahçiçek ve beraberindeki heyet seçim çalışmaları kapsamında gün boyu Yeni Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz