AK Parti Türkoğlu İlçe Başkan vekilliği görevine atanmasının ardından sürekli olarak mahallelerde halkla beraber olarak, sorunlarını yerinde dinleyen Veli Ünlü, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. AK Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Mehmet Ali Şen’in İlçe Belediye Başkan Aday Adayı olmasının ardından başkanvekilliği görevine getirilen Veli Ünlü, vatandaşlarla sık sık bir araya geliyor. ‘Halka hizmet, hakka hizmettir’ düşüncesiyle çalışmalara başlayan Ünlü, vatandaşları ziyaret ederken, taleplerini de yerinde dinliyor. Vatandaşların taleplerini direkt dinleyen ve çözüm önerileri sunan Ünlü, ziyaretleriyle vatandaşların gönüllerine dokunuyor.

“BÜTÜN MAZLUMLARIN YANINDAYIZ”

Hem partisinin ilçe binasında hem de mahallelerde vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm üreten başkan Ünlü, gazetemize yaptığı açıklamada, “gönülden bir sevgi ile vatandaşımızın ayağına gidip hemhal olmak, gönül gönüle olmak hem onları hem de beni ve yönetimimi mutlu ediyor” dedi. Başkan Ünlü sözlerini şöyle sürdürdü, "Bizler gecesini gündüzüne katarak ülkemiz, İslam coğrafyası ve dünyanın neresinde bir mazlum varsa yanlarında olan ve onların göz yaşlarını dindirmeye çalışan sayın Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin yol arkadaşlarıyız, göreve geldiğimizden bu tarafa çalışmalarımızı gönül teşkilatçılığı doğrultusunda yapıyoruz” dedi.

“BELEDİYECİLİK GÖNÜLLERE GİRMEDEN OLMAZ”

Başkan Ünlü son olarak ise şunları söyledi, “Teşkilatçılık ve belediyecilik gönüllere girmeden olmaz, gönüllere girmekte kıymetli vatandaşlarımızla gönülden gönül gönüle, can cana, göz göze ve yan yana olmaktan geçer, çalışmalarımızı bu doğrultuda devam ettireceğiz, çünkü vatandaşımızdan karşılık buluyoruz" şeklinde tamamladı.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz