AK Parti'nin 6. Olağan Kongresi Ankara Spor Salonu'nda başladı. Partililer salonda yerlerini alırken, 9 partiden temsilciler ile yabancı devlet adamları da kongreye katıldı. Kongre öncesi salonun dışarısında bekleyenlere seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün yenilenerek yeni sistemle ilk defa kongremizi yaparak inşallah dünyaya farklı bir mesaj vereceğiz. Yok şuymuş yok buymuş yok dolarmış. Onların doları varsa bizim de Allahımız var. Bizi çökertemediler, bundan sonra da çökertemeyecekler" dedi. Kongrede konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Zahirde bize stratejik ortak gibi gözüken ama bizi stratejik hedef haline getirenlere teslim olmayacağız" ifadelerini kullandı

AK PARTİ KONGRESİNDE İKİ KAHRAMANMARAŞLI

Öte yandan AK Parti 6. Olağan Büyük Kongresi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasının ardından partinin yeni MKYK ve MDK üyeleri belli oldu.

AK Parti'nin 6. Olağan Büyük Kongresi sonucunda Kahramanmaraş'ı Merkez Karar Yönetim Kurulu’nda (MKYK) AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal ve Merkez Disiplin Kurulu'nda ise Türk İslam Karakoç temsil edecek. Ünal ve Karakoç'a yeni görevlerinde muvaffakiyetler dileriz.

Haber: Mustafa Kılınç

Editör: Mahmut Beyaz