Bütün siyasi partilerde olduğu gibi Saadet Partisi’nde de 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi çalışmalarına aralıksız sürüyor. Bu kapsamda Saadet Partisi Türkoğlu İlçe Seçim Ofisi açıldı. Oldukça güzel ve renkli görüntülere sahne olan açılışa; Saadet Partisi Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Erkan Pınarbaşı’ın yanı sıra Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Narlı, Saadet Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Vahdet Sürücü ile teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşan Erkan Pınarbaşı, ayrımcılık yapmadan, liyakat ile belediyeyi yöneteceklerini ve Türkoğlu’nda 44 mahallenin tamamına eşit şekilde hizmet edeceklerini söyledi.

“HUZURLU BİR TÜRKOĞLU İNŞA EDECEĞİZ”
Pınarbaşı, Seçim Ofisi Açılışı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “31 Mart yerel seçimleri evvela ilçemize, ilimize ve memleketimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bizler iyilik, doğruluk, adalet için gece gündüz çalışan milli görüşçüleriz. Bizler yeni bir dünyanın kurulması için canla başla, aşkla heyecanla çalışıyoruz. Bu vesile ile Türkoğlu’muzdan 31 Mart yerel seçimlerinde genel merkezimizin emriyle Türkoğlu hemşerilerimizin teveccühü ile aday olduk ve inşallah 1 Nisan sabahı Türkoğlu’nda yeni bir dönem başlayacak. Çünkü milli görüşe Türkoğlu hasret kaldı. Bu anlamda 1 Nisan sabahı Türkoğlu’nu milli görüşle tanıştıracağız. Biz dün ne dediysek bugünde aynı şeyleri söylüyoruz. Hak, adalet, üretim, liyakat, kalkınma, sevgi ve kardeşlik diyoruz. 1969’dan bu yana önce ahlak ve maneviyat diyoruz. Söz veriyorum ilk iş olarak belediyemizde rüşvet alanda verende olmayacak. Tüyü bitmemiş yetimin hakkına sahip çıkacağız. Yolsuzluğun, usulsüzlüğün kökünü kazıyacağız. Vatandaş belediyeciliğine geçeceğiz. Çalıyorlar ama çalışıyorlar anlayışını kökünden kazıyacağız. Çalmadan çalışıyorlar anlayışını yerleştireceğiz. Yerel sanayileşmeye öncülük edeceğiz. Kısacası rantsal dönüşüm değil, gerçek manada kentsel dönüşümü gerçekleştireceğiz. Huzurlu bir Türkoğlu inşa edeceğiz. İşi ehline vereceğiz.

“ÜRETİM DOSTU BİR BELEDİYECİLİK KURACAĞIZ”
Ayrımcılık yapmayacağız. Bu topraklarda doğan herkesi kardeş biliyoruz. Biz hiçbir şekilde mezhep ayrılığı yapmayacağız. Asla kapalı kapılar ardında iş yapmayacağız. Belediyemizin kapısı bütün vatandaşlarımıza açık olacak. Herkes fikrini özgür iradesiyle bizlere rahatlıkla söyleyebilecek. Adil olacağız. Kendimiz için istediğimizi halkımız içinde isteyeceğiz. 44 mahallenin 44’nü de eşit bir şekilde kalkındırma yolunda gayret sarf edeceğiz. Hiç şüpheniz olmasın. Yolsuzluk ve israfa geçit vermeyeceğiz. Kaynakları vatandaşın refahı için kullanacağız. Belediyenin malını üzerimizde ateşten bir gömlek gibi giyeceğiz. Hizmetlerimizi doğru, hızlı ve estetik bir şekilde yapacağız. Her alanda bütün hizmetler şehrin öncelikli ihtiyacına göre planlanacak, şehrin ruhuna aykırı yapılaşmasına izin vermeyeceğiz. Merkeziyetçi anlayışa inat yerinden yönetim anlayışını benimseyeceğiz. Belediyemizin her yerinde sevgi, huzur dolu anlayışı hâkim kılacağız. Gelecek bizim olacak. Söz veriyorum; istihdam dostu bir belediyecilik kuracağız. Belediyecilik demek, sürekli asfalt dökmek değildir. Belediyeler üretimle ilgili birçok sektöre öncülük etmek zorundadır. İşte biz bunu yapacağız. Üretim dostu bir belediyecilik kuracağız.

“TÜRKİYE’MİZİN BİR DEĞİŞİME İHTİYACI VAR”
Türkiye’mizin bir değişime ihtiyacı var. Gelinen noktada Türkiye tıkanmıştır. Türkiye’nin özellikle de yerel yönetimlerimizin yeni bir dönüşüme ihtiyacı var. 31 Mart yerel seçimleri bunun için tarihi bir fırsattır. Seçim çalışmalarımız çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Nereye gitsek, vatandaşlarımız bizi bağrına basıyor. Özellikle de Erbakan hocamızı anlatıyorlar. Vatandaşlarımız aynen şunu söylüyorlar; hocamız döneminde bolluk, bereket vardı, şimdi mahsulü iyi para etmiyor diyorlar. İşte biz dimdik ayaktayız. Erbakan’ın talebeleri karşınızda. Sizlerden destek bekliyoruz. Ülkemizi milli görüşle donatacağız.

“BİZ YENİ BİR DÜNYANIN KURULMASI İÇİN ÇALIŞAN MİLLİ GÖRÜŞÇÜLERİZ”
Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Narlı, şunları kaydetti: “31 Mart’ta yaşanacak seçimlerin önce memleketimize ve İslam Âlemine hayırlar getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum. 389 seçim bölgesinde seçime giren tek parti Saadet Partisidir. Biz yeni bir dünyanın kurulması için çalışan milli görüşçüleriz. Önümüzdeki 31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi olarak inşallah sizlerden desteklerinizi bekliyoruz.”

“BÜTÜN DÜNYAYA ÖRNEK OLACAK BİR BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ”
Saadet Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Vahdet Sürücü ise şunları dedi: “Aslan gibi belediye başkanlarıyla bir ekip olarak Kahramanmaraşlıların karşısına çıktık. Allah’a şükürler olsun ki 20 yıl sonra gümbür gümbür geliyoruz. Ayak seslerimizi herkes duyuyor. Mili görüş geliyor, ne mutlu bizlere. Biz şehrin emiri olmaya geliyoruz. Kahramanmaraş’ım milli görüş belediyeciliğinde Kahramanmaraş belediyecilik anlayışıyla projeleriyle, bütün insanları kucaklamasıyla sadece Türkiye’nin belediyelerine değil, dünyanın belediyelerine örnek olacaktır. Biz bütün dünyaya örnek olacak bir belediyecilik yapacağız. Belediyede kapıda beklemeyeceksin. Başkan senin sorununu en güzel şekilde çözmeye çalışacaktır. 20 yıldan beri Fetrer Devrini yaşayan Kahramanmaraş’ta sizlerden Büyükşehir’de kendime Türkoğlu’nda ise Erkan Pınarbaşı kardeşimize oy istiyorum.”

Haber: Burhan Karagöz

Editör: Mahmut Beyaz