Türkoğlu Misak-ı Milli konferans salonunda düzenlenen toplantıda Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, muhtarların mahallelerinde devletin temsilcisi olduklarını, ilçe yöneticileri olarak kendilerinin görüşlerini çok önemsediklerini ve muhtarlarla sürekli diyalog içerisinde olmaları gerektiğini belirtti. 

5 MARTTA AÇILIYOR

Kaymakam Serdar Kartal konuşmasına şu sözlerle devam etti: “İlçemizde hizmetlerimiz devam etmekte, yakında güzel bir hükumet konağı yapılacak. Adliye sarayı yakında ihaleye çıkacak. Yine İlahiyat Fakültemizin kaba inşaatı devam ediyor, Yüksek Okulumuz bitti. Önümüzdeki günlerde Veterinerlik Fakültesi işimiz var. 24 Derslik bir binamız var. İnşallah orayı da Fen Lisesi olarak sunduk. Yine imam hatibimiz in proje imam hatip olarak sunduk. Fatih Sultan Mehmet Han Camimiz bitmek üzere, inşallah kreşimiz le birlikte 5 Marta açacağız. Kuran ı Kerim eğitimlerinin yanı sıra, İngilizce, yüzme, at biniciliği ve diğer spor kurslarının verileceği dört dörtlük özel bir kreş olacak.  Bu da Türkiye'de ilk olacak. Buda bizim ilçemize yakışır. İnşallah sizlerle beraber ilçemizi ve her mahallemizi en güzel noktaya getireceğiz.”

ÇÖZÜM YOLLARI ÜRETECEĞİZ

Belirli aralıklarla mahalle muhtarları ile bir araya geldiklerini ve muhtarların fikirlerine önemsediklerini ifade eden Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, ''Muhtarlar bulunduğu mahallelerde bizlerin gözü, kulağı. Mahalle sakinleri ile kurumlar ve bizler arasında köprü vazifesi gören önemli yapı taşlarıdır. Her ay düzenli olarak muhtarlarımız ile bir araya gelerek mahallelerinin sorunlarını konuşuyor ve birlikte çözüm yolları üreteceğiz. Ayrıca tüm mahallelerimizin yollarına kilit parke taşı döşeme çalışmalarımız tekrardan başlayacak ve önümüzdeki Kasım ayında ilçemizde yol sorunu diye bir sorun olmayacak." diye konuştu.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz