31 Mart 2019 yerel seçimlerine adım adım yaklaşılırken, siyaset arenasında da heyecan her geçen gün artıyor. Kimi partiler özenle seçtikleri belediye başkan adaylarını tek tek açıklarken, kimi partiler ise halkın karşısına çıkartacakları adayı belirleme çalışmalarını sürdürüyor. Kuşkusuz bu süreçte en çok merak edilen partilerin başında gelen AK Parti’de 40 ilin belediye başkan adayları belirlenmiş ve hafta sonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başkan adaylarının ismi netleştirilmişti. Özellikle AK Parti’nin kalesi konumunda bulunan Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Başkan Adayının Hayrettin Güngör olarak açıklanmasından sonra belirsizliklerini koruyan ilçe belediyelerinde aday adayları gönül verdikleri partiden başkan adayı olabilmek için büyük bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor.

GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATIYOR
Bu kapsamda kentin sevilen yüzlerinden olan azmi, bilgisi, tecrübesi ve donanımı ile birçok başarılı işlere imza atan Muzaffer Taşçı, Dulkadiroğlu Belediye Başkanlığı için büyük bir heyecanla adaylık başvurusunu yapmıştı. Gerek eğitimci kişiliği gerekse de tüccar kişiliğiyle yaptığı her işi özveriyle yerine getiren Taşçı, önemli projelerinin olduğu Dulkadiroğlu için gecesini gündüzüne katıyor.

ÇOK BÜYÜK VE GÜZEL PROJELERİMİZ VAR”
Başvurunun ardından açıklamalarda bulunan Taşçı, şunları kaydetmişti: “Dulkadiroğlu Kahramanmaraş’ımızın yıldızı. Merkezde zaten 3 belediyemiz var. Biz kendi kültürümüzle, deneyimimizle, bilgi birikimimizle Allah nasip ederse bu göreve talip olduk. Biz bir yola çıkıyoruz. Tabii ki aday adaylarımız olacak. Mevcut Belediye Başkanı olan kardeşimiz bizim çok sevdiğimiz saygı duyduğumuz bir kardeşimiz. Bize bu görev verilirse biz bu görevi hakkıyla yapmaya talibiz. Çok büyük ve güzel projelerimiz var.”

Haber: Aziz Çevlik

Editör: Mahmut Beyaz