Bütün siyasi partilerde olduğu gibi Saadet Partisi’nde de 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi çalışmalarına aralıksız sürüyor. Bu kapsamda uzun süre Saadet Partisi İl Başkanlığı görevini yürüten ve son olarak ise Saadet Partisi tarafından Türkoğlu Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Erkan Pınarbaşı, gerek vatandaş gerekse de esnaf gezilerine hız kesmeden devam ediyor. Aday olarak açıklanmasının ardından hızlı bir şekilde ziyaretlerine başlayan Pınarbaşı, Türkoğlu’nda yoğun ilgi görüyor. Birçok mahalleye geziler gerçekleştiren Pınarbaşı, bu kez ise Yeşilyöre ve Doluca mahallelerine ziyaret gerçekleştirdi.

“GİTTİĞİMİZ HER YERDE ERBAKAN HOCAMIZIN BEREKETİNİ VE BAŞARISINI ANLATIYORLAR”
Ziyaretleri değerlendiren Pınarbaşı, “Seçim çalışmaları için gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımız bizi çok sıcak ve samimi bir şekilde karşılıyorlar. Bu sevgi ve coşku bizi daha çok heyecanlandırıp çalışma azmimizi artıyor. Bu nedenle bizi ağırlayan ev sahiplerine bu vesileyle çok teşekkür ediyorum. Sahada yaptığımız tespitlerde insanlarımız kutuplaşmadan, gerilimden ve sorun siyasetinden artık bıkmış. Hayat şartları, pahalılık, istikrarsızlık, geleceğini görememe gibi konular halkımızın bir hayli belini bükmüş. Yaşama sevinçlerini kırmış. Her gittiğimiz yerde vatandaşlarımız Erbakan Hocamızın efsane 54. hükümetindeki bolluğu, bereketi ve başarıyı anlatıyorlar. Bizde bu durumdan çok memnun oluyoruz. Vatandaşlarımız genelde ki memnuniyetsizliğini başta yerel seçimlere ardından genel seçimlere yansıtacak” dedi.

“BİZ TÜRKOĞLU'NU SEVİYORUZ”
“Biz Türkoğlu’nu seviyoruz” diyen Pınarbaşı, “Yerele dönecek olursak.  Biz Türkoğlu'nu seviyoruz. Mahallelerimizi seviyoruz. Hizmet etmek istiyoruz. Ve bunu diğer adaylardan daha iyi yapacağımızı iddia ediyoruz. Biz belediyecilik anlamında yaklaşık 40 yıllık Milli Görüş belediyeciliği kültüründen geliyoruz. Mahallelerimize önce fizibilite çalışmaları yapacağız. Bu ne demek?  Mahallemizin öncelikli ihtiyaçlarını tespit edeceğiz. Yapılacak hizmetlerin 5 yıllık olması için en az 50 yıl ömür olmasını sağlayacağız.  Altyapıların, yol ve su gibi hizmetlerin kalıcı olmasını sağlamalıyız. Geçici çözümler değil kalıcı çözümler sağlayacağız. Mahallelerimizde çocuklarımızın fiziksel aktivite yapacak spor sahaları, oyun alanları yok denecek kadar az.  Olanlarda ihtiyaçları karşılamıyor. Biz çocuklarımızın aileleri ile birlikte eğlenebileceği sosyal alanlar yapacağız. Biz kısacası kuracağımız ekip ile mahalleye gidip, sorunları yerinde görüp kalıcı çözümler bulacağız. Ben buradan Türkoğlulu hemşerilerimden 31 Mart da yapılacak olan yerel seçimlerde desteklerini bekliyorum. Saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Mustafa Bilgiç

Editör: Mahmut Beyaz