Büyükşehir Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Muharip Gazileri Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç karşıladı. Muharip Gazilerle bir süre sohbet eden Başkan Erkoç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gazilere bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür etti. Muharip Gaziler adına konuşan Şube Başkanı Tayfun Özbek ise kendilerini ağırladıkları için Başkan Erkoç’a teşekkür ederek, referandum kararlarını açıkladı. Tek vatan, tek bayrak, tek devlet için Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ne evet diyeceklerini söyleyen Özbek, Muharip Gaziler olarak devletimizin her zaman yanındayız” dedi.

SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ’
İstiklal söz konusu olduğu zaman gazilerin her zaman en ön safta durduğunu dile getiren Başkan Erkoç, sözlerinin devamında şunları kaydetti: “İstiklalimiz söz konusu olduğunda sizler en ön safta durdunuz. Kahraman ecdadımız gibi sizde bizim değerli büyüklerimizsiniz, sizde aynı yolda Kore’de, Kıbrıs’ta aynı duruşu sergilediniz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Ziyaretlerinizden dolayı sizlere şükranlarımızı sunuyoruz. Kahramanmaraş’ımızın kahramanlığının Sütçü İmam ruhunun aynen devam ettiğinin en önemli göstergeleri siz gazilerimizsiniz. Bundan dolayı bizim gurur kaynağımızsınız. Sizleri belediyemizde misafir etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.”

HER ZAMAN DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ’
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Tayfun Özbek ise şunları söyledi: “Başkanımızın seçildiği günden bu yana bütün gazilerimiz için elinden gelen her fedakârlığı göstermiştir. Bundan dolayı bütün gaziler adına teşekkür ediyorum. Tek vatan, tek bayrak, tek devlet için Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ne evet diyoruz. Cumhurbaşkanımız, cumhurun başı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’un 26 Ocak’ta evet çağrısı üzerine Muharip Gaziler olarak bizde evet diyoruz.”

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz