AK Parti teşkilatları içerisine girdiği günden bu yana aldığı her sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan, bu özverisini de her alanda gösteren AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, milletiyle hemhal olmaya devam ediyor. Milletvekili olarak seçildiği tarihten bugüne aradan geçen 7 aylık dönemde sık sık vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunları, sıkıntıları, talepleri dinleyen, çözüm noktasında da gayret gösteren Özdemir, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında adeta adım atmadık yer bırakmıyor. Merkez, kırsal demeden çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan Özdemir, bu anlamda yaptığı ziyaretlerle göz dolduruyor.

İşte Özdemir’in esnaf ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamalardan bazıları;

“AK PARTİ MİLLETİN BEKLENTİSİNE GÖRE SİYASET ÜRETİR”
AK Parti'nin siyaseti "ben yaptım oldu" olmaz. Vatandaşını dinler vatandaşın beklentisine göre siyaset üretir. Bundan sonrada böyle olacak. Kahramanmaraş'ımızın her yerinde çalışan AK Parti teşkilatlarındaki arkadaşlarımızın yaptığı şey vatandaşımızı dinlemek ve onların sorunlarına makul çözümler üretmek olacak.

“DAHA GÜÇLÜ BİR ALTYAPIYLA SEÇİME GİRİYORUZ”
Vatandaş sizinle irtibatı kopartır sizinle konuşmazsa size oy vermez. Şimdi vatandaşla konuşuyoruz bize beklentisini söylüyor. Beklentisini söylemenin altındaki mantık "siz bunu yapabilirsiniz ama biz şunu da istiyoruz". Bu beklenti biz size oy vermeye devam edeceğiz beklentilerimizi yerine getirindir. Dolayısıyla da muhalefetin bu söylemi doğru bir söylem değil ayrıca şimdi aslında daha güçlü bir altyapıyla giriyoruz. AK Parti'nin zaten çok güçlü bir kadrosu vardı ve çok büyük bir oy potansiyeli vardı. Buna Milliyetçi Hareket Parti'sinin kadrosu ve oy potansiyeli de eklendi. Dolayısıyla muhalefetin söylediği sözün bir karşılığı yok.

“VATANDAŞIMIZ AK PARTİYE İNANIYOR VE GÜVENİYOR”
Vatandaşlarımızın hem yerel belediyecilik ile ilgili beklentileri var hem de hükümetimizden beklentileri var. Bunları ciddiyetle dinliyoruz. Çünkü bizim amacımız siyasetimizin temeli vatandaşımızın memnun olması ve mutlu yaşaması. O yüzden de vatandaşlarımızın hükümetimize iletilmesi gereken sorunlarını dinleyip, hükümetimize ileteceğiz. Belediye başkanlarımıza iletmemizi istedikleri sorunları da belediye başkanlarımıza ileteceğiz. Vatandaşımızla diyalog halinde olmaktan, onların beklentilerini dinlemekten son derece memnunuz. Vatandaşımız AK Partiye inanıyor ve güveniyor. Başarılı olmasını istiyor ama aynı zamanda kendilerinin de mutlu olmasını istiyorlar. Dolayısıyla onların mutluluğu bizim mutluluğumuz olacağı için de onların beklentilerini ciddiyetle dinliyoruz ve gerçekleştireceğiz

“TÜRKİYE İÇİN GEREKLİ OLAN PARTİ, CUMHUR İTTİFAKI”
Bazı isimlerin arandığına yönelik bize gelen bir isim yok. Duyumlarım da yok. Türkiye için gerekli olan parti, cumhur ittifakı. O da şu anda Türkiye için, milleti için, Kahramanmaraş için elinden gelen ne varsa yapıyor. Onun için Türkiye’nin yeni bir parti, yeni bir anlayışa ihtiyacı yok. Türkiye’nin en yeni anlayışı, milletin bekası için bir arkaya gelmiş AK Parti ve MHP’dir.

“BİZİM AMACIMIZ VATANDAŞLARIMIZIN DAHA İYİ YAŞAMASI”
Vatandaşlarımızın bize olan ilgisinden son derece memnunuz. Ama tabii ki vatandaşlarımızın bizden beklentileri var. Bu beklentileri gerçekleştirmekte bizim boynumuzun borcu. Büyükşehir ile ilgili olan beklentiler Büyükşehir Belediye Başkan adayımıza, ilçe belediyemizle ilgili olanlar ilçe belediye başkan adaylarımıza iletiyoruz. Hükümetimizden beklentilerini de ben not ediyor. Her zaman olduğu gibi gereğini yapacağız. Bizim amacımız vatandaşlarımızın daha iyi yaşaması, çocukların daha iyi iş sahibi olmasıdır.”

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz