Ülkücü İşçiler Derneği Kahramanmaraş İl Başkanı Kutluhan Köse, 16 Nisanda gerçekleştirilecek olan tarihi halk oylamasıyla ilgili bir basın açıklaması yaptı. Dernek binasında gerçekleşen açıklamada Başkan Köse, Kahramanmaraş’ın plakasının 46 numara olduğunu, referanduma 46 gün kala da böyle bir açıklama yapmak istediklerini söyledi. Halk oylamasında ‘Evet’ diyeceklerini açıklayan Köse, “Milletimizin ve devletimizin bekası için, ecdadımızın kutsal emanetlerini yükseltmek için, tüm dünyaya şanlı Türk’ün adını bir kez daha ebediyen silinmeyecek şekilde duyurmak için, şer odaklarını ve hainleri bertaraf etmek için evet diyoruz. Bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin dediği gibi bizim “Ülkemiz için, istiklal ve istikbalimiz için, milletimiz ve bayrağımız için, Türk-İslam ülküsü için, turan için, Kızılelma için mutlu ve kutlu yarınlar için yeminimiz var.” İşte bu düşüncelerle “Ya devlet başa, ya kuzgun leşe” diyerek liderimizin izinde evet diyoruz” şeklinde konuştu.

LİDERİMİZ DEVLET BAHÇELİ’NİN İZİNDE VE EMRİNDEYİZ’
Ülkücü İşler Derneği olarak liderleri Devlet Bahçeli’nin izinde ve emrinde olduklarını ifade eden Köse, şöyle konuştu: “Ülkemizin içine çekilmek istendiği kaotik ortamlara, düzenlere, kumpaslara karşı her zaman iman ve ülkü dolu göğsü ile siper olan ülkücü camianın yılmaz neferleri olarak bizler, her zaman olduğu gibi, daima, “önce ülkem, milletim, bayrağım sonra partim” diyen bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin izinde ve emrinde olduğunu beyan ederiz. Ülkücü İşler Derneği olarak bizlerde liderimizin izinde evet diyoruz; çünkü ülkemizi, krizin, kutuplaşmanın, sen-ben kavgasının fırsatını kollayarak zor durumlara sokmak isteyen bölücü, ayrılıkçı, sinsi ve karanlık zihinlerden uzak tutmak ve bu zihniyet sahiplerini yok etmek istiyoruz.”

MİLLETİN TEMSİLCİLERİNİN DAHA ETKİN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMASI İÇİN EVET DİYORUZ’
Köse, son olarak sözlerine şunları ekledi: “Evet diyoruz çünkü yasama, yürütme ve yargı erklerinin sekteye uğramadan, engellerle buluşmadan çalışmasını istiyoruz. Evet diyoruz çünkü yürütmenin tek elde toplanarak devletimizde kargaşanın ve kaosun olmamasını istiyoruz. Evet diyoruz çünkü gençlerimizin önünü açmak, bilgiyle ilimle donanmış genç ve dinamik bir devlet yönetimimiz olmasını istiyoruz. Evet diyoruz çünkü milletin temsilcilerinin daha etkin bir şekilde çalışmasını istiyoruz. Evet diyoruz çünkü ülkemizin içerideki ve dışarıdaki düşmanlarına fırsat vermek istemiyoruz.”

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz