Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük, Meclis Başkanı Hanifi Öksüz ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanlığına atanan Ahmet Özdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Parti binasında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir, 23 Ocak’ta yapılması planlanan Ulaştırma Çalıştayı hakkında KMTSO heyetine bilgiler verdi.
Ziyarette konuşan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük, İl Başkanı Ahmet Özdemir’e hayırlı olsun dileklerini ileterek şunları söyledi: “Ak Parti Hükümetinin yaptığı her türlü reform ülkeyi dünya klasmanında üst liglere çıkardı. özellikle ekonomik anlamda yaptığı devrim niteliğindeki kararlar sayesinde Türkiye ekonomisi son 24 çeyrektir güvenli liman konumunda. Bunu istikrarlı bir ekonomiye borçluyuz. Öte yandan Türkiye’nin 2023 yılı için hedef koyduğu 500 milyar dolar ihracat, Kahramanmaraş’ın ise 5 milyar dolar ihracat hedefi gerçekleşecektir” dedi.
Ziyarete Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük, Meclis Başkanı Hanifi Öksüz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar Zabun, yönetim kurulu üyelerinden M. Akif Gölcü, Fürkan Bayazıt, Adnan Toprak, Sıddık Ciğer, Ertuğrul Korkut Tanrıverdi ve KMTSO Genel Sekreteri Akif Pakdil katıldı. 
Haber Merkezi

 
Editör: Mahmut Beyaz