24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi çalışmalarını aralıksız devam ettiren Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, doğup büyüdüğü mahalle olan Kızıldamlar Mahallesi’nde iftar verdi. Ramazan ayı boyunca “Gönül Sofrası İftarları” adını verdiği mahalle iftarlarını sürdüren Ceyhan, bu kez ise Kızıldamlar Mahallesi sakinlerini aynı sofrada buluşturdu. Mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği programda, vatandaşlara seslenen Ceyhan, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattı. Ceyhan, “24 Haziran, memleketimiz ve devletimiz için önemli bir dönem. Bu seçimleri diğer genel seçimlerden ayırt etmemiz lazım. Niye ayırt etmemiz lazım? Bugün ülkemizin etrafı ekonomik olarak, askeri olarak kuşatılmış durumda. Gerçekten ikinci kurtuluş savasını görmekteyiz. Ama aziz Türk milleti tarih boyunca bu vatan hainlerini böyle hain saldırılarını kaç kere karşıladı? Kaç kere göğüsledi? Anadolu topraklarında vatan hainlerini kalmadı. Bu devlet dolarla mı kuruldu ki dolarla mı yıkılacak? Bu devlet imanla kuruldu. Bu devleti kimse yıkamaz. Bu seçimde biliyorsunuz büyüklerimiz ortaklık yaptı. Cumhur ittifakı. Buna milletin aklı dedik. Niye milletin isteği. Cumhur ittifakı bu milletin teminatı. Geleceğimizin teminatı, çocuklarımızın teminatı olacak inşallah. Bu refahlıkta ne yaptık? Yedi düvene karşı yani dünyaya karşı. Siyonistlere Amerika’ya, İngiltere’ye, Almanya ya ve tüm vatan hainlerine karşı ne dedik? Bizim cumhuru reisimiz Recep Tayyip Erdoğan dedik ve cumhur başkanlığında birinci turda inşallah oylarımızla birinci turda bu işi bitirecek” dedi.

“FİTNE SOKMAK İSTEYENLERE KULAK ASMAYIN”

Cumhur İttifakı’nın milletin aklı olduğunu belirten Ceyhan, Cumhur İttifakı’ndan rahatsız olan, araya fitne sokmak isteyenlerin olduğunu söyledi. Vatandaşlara bu kişilere kulak asmamaları noktasında uyarılar da bulunan Ceyhan, “Ama son zamanlarda görüyoruz ki bu birliktelikten, bu ortaklıktan sıkıntı duyan, rahatsız olanlar var. Araya fitne sokmak isteyen, bu ortaklığı bitirmek isteyenler var. Benim sizden ricam bunlara kulak asmayın. Bir kere daha buradan söz veriyorum. Buradan herkese dillendiriyorum. Bizim reisi cumhur adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ama Mecliste güçlü başarı için güçlü meclis lazım. Bunun içinde milletvekilliğinde oylarınızı Milliyetçi Hareket Partisi’ne yani kendimize istiyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

“HDP’NİN VEKİL SAYISI MHP’DEN FAZLAYSA BUNU SORGULAMALIYIZ”

Vatandaşların sorunlarını çok iyi bildiğini de sözlerine ekleyen Ceyhan, MHP’nin vekil sayısının HDP’den az olmasını Türk halkının sorgulaması gerektiğini söyledi. Ceyhan, “Bu topraklarda yetişmiş bir kardeşiniz olarak sizlerin dertlerinizi çok iyi biliyorum. Eğer aziz Türk milleti ve sizler bizlere oylarınızı verirseniz Cenabı Allah’ın yardımıyla eğer hakkımızda hayırlıysa Ankara’ya gittiğimizde o koltuğa oturduğumuz da bizim huyumuz karakterimiz değişecekse Cenabı Allah çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın bizlere bunu nasip etsin. Desteklerinizi bekliyoruz inşallah. Bugünkü Türkiye büyük millet meclisi biz aziz Türk milleti vatanı, milletini seven bayrak dendiğinde tüyleri diken diken olan, gerektiğinde ölüme koşan ama ölüme giderken sanki ölüme değil de düğüne gide gibi giden bir toplumu çocukları olarak şu soruyu kendimize soralım? Bugünkü Türkiye meclisinde PKK’yı temsil eden, vatan hainlerini temsil eden, ben emri kandilden alırım, benim liderim Abdullah Öcalan, PKK sizi tükürükle boğacak diyen bunu temsil eden HDP’lilerin vekil sayısı artarken bu vatan için canını veren  ve vermekten çekinmeyen, ölürsek devlet bizim, kalırsak devlet bizim diyen  bu davayı temsil eden Milliyetçi hareketin vekil sayısı 35 ise bunu bir sorgulayalım. Mübarek bu ramazan ayında Cenabı Allah bunu bize sorar. Eğer bu kadroyla vatanı sevmek, vatan için ölmek ise, canı için meclise gidemiyorlarsa biz vatanı sevmeye devam edeceğiz. Ölmeye de devam edeceğiz. Meclise de girmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

(Haber: Tuğçe Kayar)

Editör: Mahmut Beyaz