Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında mahalle gezilerine devam ediyor. Görev yaptığı beş yıllık süreçte özellikle kırsal mahallere birçok yatırımı kazandırarak adeta dönüştüren Başkan Mahçiçek, seçim ziyaretlerinde de çalışmalarının meyvesini topluyor. Toplamda 9 mahalleye gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Başkan Mahçiçek’e AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ve teşkilat üyeleri de eşlik etti. Günün erken saatlerinde yola çıkan Belediye Başkanı ve ilçe teşkilatı, Yeşilyurt, Kurtlar, Cüceli, Dereboğazı, Zeytindere, Kızıldamlar, Öşlü, Kızılseki ve son solarak Hartlap Mahalle sakinlerini ziyaret etti. Gönül belediyeciliği anlayışıyla yola çıktığını belirten Başkan Mahçiçek, gönülleri almaya geldik sloganını belirterek, vatandaşların kapılarını çaldı. Sadece Yeşilyurt, Kurtlar, Cüceli, Dereboğazı, Zeytindere, Kızıldamlar, Öşlü, Kızılseki ve Hartlap Mahallerine 18 Milyon yatırım yapıldığını belirten Başkan Mahçiçek, fiziki çalışmaların yanı sıra kırsalda eğitim, kültür ve sanat alanlarının da önemine değindi.

“HALKIMIN AK PARTİ’YE OLAN TEVECCÜHÜ ARTIYOR”

Ziyaretler sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, vatandaşların AK Parti’ye olan teveccühünün artarak devam ettiğini belirterek, “Bugün Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek ile birlikte 9 kırsal mahallemizi gezdik. Hem vatandaşlarımızın AK Parti’ye olan teveccühlerinin artarak devam ettiğini hem de Onikişubat Belediyemizin burada işlerimizin büyük bir kısmını bitirdiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Vatandaşlarımız memnuniyetlerini bizlere sürekli dile getirdiler, vatandaşlarımıza destekleri için teşekkür ediyorum, hepsinden Allah razı olsun. Ayrıca, Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek’e geride bıraktığı beş yılda yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

“9 MAHALLEYE 18 MİLYON TL YATIRIM”

Ziyaret ettikleri 9 mahalleye toplamda 18 milyon TL’lik yatırım kazandırdıklarını kaydeden Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ise, “Bugün 9 tane mahallemizi birden ziyaret ettik. Bu 9 tane mahallemize yaklaşık 18 milyon TL’lik yatırım ve hizmet yapmışız. Bu rakam Cumhuriyet tarihinde yapılan bütün hizmetlerin çok daha üstündedir. Emin olun ki rekor rakamlardır. Ama biz şuna inanırız ki bu mahallelerde yaşayan insanlarımız çok daha ötesinde hizmetlere layıklar. Onikişubat Belediyesi olarak da onlara ihtiyaçları olan, eksiklerimiz varsa onları temin ve telafi edecek, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemizin yapacağı hizmetler varsa onları da Büyükşehir Belediyemiz kanalıyla eksiksiz bir şekilde gelecek dönemde yapacağız” ifadelerini kullandı.

“MERKEZDE NE VARSA KIRSALDA DA O OLACAK”

İlçe merkezi ile kırsal mahalleler arasında hizmet farkının olmamasını hedeflediklerinin altını çizen Başkan Mahçiçek, sözlerine şu şekilde devam etti, “Bütün amacımız buralarda yaşayan insanlarımızın daha güzel bir ortamda yaşamalarını temin etmek, daha sağlıklı bir ortamda eksikleri olmadan yaşamalarını temin etmek. Bir başka ifadeyle artık kırsalla merkez arasında bir hizmet farkının olmaması için gayret etmek. İnşallah Kahramanmaraş’ımızın merkezinde ne varsa buralarda da onlar olacak. Eksik olan yerlerimiz varsa kısa bir süre içerisinde telafi edeceğiz. Bütün gayretimiz, bütün mahallelerimizde yaşanabilir bir ortamı temin etmek. Bu bağlamda da Büyükşehir Belediyemizle beraber gayret edeceğiz, çalışacağız. 9 mahallemizdeki kardeşlerimiz bize büyük ilgi gösterdiler. Bütün vatandaşlarımıza gönülden, yürekten teşekkür ediyorum.”

(Haber: Mehmet Can Tekdöş-Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz