Türkiye genelinde 31 Mart 2019 yerel seçimleri için geri sayım başlarken, AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve diğer siyasi partilerden bulundukları ilçenin veya ilin belediye başkanı olmak isteyenler aday adaylık için başvurularını yapıyor. Belediye Başkan Aday Adaylık başvurularının yanı sıra Belediye Meclis Üyesi olmak isteyenlerde müracaatlarını gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda uzun bir süredir Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanlığı görevini yürüten ve dernek adına bugüne kadar oldukça önemli işlere imza atan Yunus Karaman, AK Parti’den Onikişubat Belediye Meclis Üyeliği için Aday Adaylığı başvurusu yaptı.

Başvuru dosyasını AK Parti Onikişubat İlçe Başkanvekili Ali Köfte’ye teslim eden Karaman, “31 Mart 2019 da yapılacak olan Mahalli idareler seçimlerinde Ak Parti Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı müracaatımızı, Şehit Aileleri ve Gazilerimizin destekleri ile yapmış bulunuyoruz. Rabbim Hakkımızda Hayırlısını nasip eylesin inşallah” ifadelerini kullandı.

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz