Kahramanmaraş’ta sabah saatlerinde Ticaret Borsası’ndan başlayarak seçim gezilerine aralıksız devam eden, ardından Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi ve Ülfet Vakfı’nı ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Bahçelievler Camii ve AK Parti Dulkadiroğlu Seçim Ofisi’nin arasında bulunan esnafları ziyaret etti. Ünal, ssnaflarla ve yoldan geçen vatandaşlarla ayaküstü yaptığı sohbetlerde sorunlarını dinledi. Ünal’a, Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu ve çok sayıda partili eşlik etti.

“BAŞKANLARIMIZ BEŞ YILDA İYİ ÇALIŞMIŞ”

Esnaf gezileri sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, “Öncelikli olarak biz onların sorunlarını dinliyoruz. Ama genel olarak Kahramanmaraş'ta gördüğümüz Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hayrettin Bey'e karşı çok güzel bir hüsnü kabul gördük. Hem hükümet hem büyükşehir hem ilçe belediyesi aynı zamanda Dulkadiroğlu belediye başkanımız ve başkan adayımız Necati Bey'de geçtiğimiz 5 yıl iyi çalışmış. Çünkü esnaf gezisinde onu da görüyoruz. Buda bizi sevindiriyor. Bir taraftan da onların sorularını cevaplandırıyoruz. Hayrettin Bey projelerini anlatıyor. İnşallah önümüzdeki hafta Hayrettin Bey'de kamuoyuyla projelerini paylaşacak. Biz heyecanlıyız ve aynı heyecanı vatandaşımızda da görüyoruz. Çünkü Kahramanmaraş'ta yeni bir dönem başlayacak. Hayrettin Bey Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç'tan bayrağı inşallah 2024'e taşıyacak. Yeni projelerin heyecanını taşıyoruz. Biz milletvekillerimiz olarak hükümet yatırımları ve belediyemizin daha güzel hizmet etmesi için ödeneğinin arttırılmasından tutunda projelerine destek olmaya varıncaya kadar Ankara'da çalışacağız” dedi.

“2023-2024 VİZYONUNU YAYGINLAŞTIRACAĞIZ”

Kahramanmaraş’ın bütünüyle hizmet alacağına değinen Ünal, “Artık her yer Kahramanmaraş. Yani Kahramanmaraş sadece Onikişubat ve Dulkadiroğlu'ndan ibaret değil. Kahramanmaraş aynı zamanda Türkoğlu, Pazarcık, Çağlayancerit, Andırın, Göksun, Afşin, Elbistan, Ekinözü ve Nurhak. Dolayısıyla büyükşehir belediye başkan adayımızda projelerini bu bilinçle hazırlıyor. Yani Onikişubat ile Elbistan'ın Dulkadiroğlu ile Pazarcık'ın hizmet açısından hiç bir farkının olmadığı hatta oralara biraz daha pozitif ayrımcılık yapmamız gerektiği ortaya çıkıyor. Bununda yavaş yavaş kırılmaya başlaması açıkçası bizi mutlu ediyor. Gittiğimiz her yerde biz hep destek tam destek diyoruz ama vatandaşlarımız full destek diyorlar. Buda sevindirici çok güzel bir şey. İnşallah biz 31 Mart akşamı Kahramanmaraş'ımızda bir Nurhak kalmıştı. İnşallah Nurhak'ı da gönül belediyeciliği ile tanıştırıp 12-0 yapmak ve AK Parti belediyeciliğini, gönül belediyeciliğini ve 2023-2024 vizyonunu daha da yaygınlaştırmak istiyoruz” açıklamalarında bulundu.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz