Seçim bölgesi Kahramanmaraş’ta çalışmalara hız kesmeden devam eden TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Yeni Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaretin üçüncü gününde hem esnaflarla hem de vatandaşlarla buluştu. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Doğan, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ile çok sayıda partilinin eşlik ettiği Güvenç, esnaflarla tek tek sohbet ederken, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi’nde Cumhur İttifakı adaylarına destek istedi. Esnafların sorun ve taleplerini dinleyen Güvenç, ziyaretler sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“HALKIMIZ BİZE İNANIYOR, GÜVENİYOR VE SEVİYOR”

Vatandaşların AK Parti’ye olan inancının artarak devam ettiğini kaydeden Celalettin Güvenç, Kahramanmaraşlının kararını verdiğini dile getirerek, “Kahramanmaraş Yeni Sanayi Sitesi ziyaretimizin üçüncü gününde il ve ilçe teşkilatlarımızdan arkadaşlarımızla beraber tüm sanayiyi tarıyoruz. Halkımız, esnafımız bizden bunu bekliyor. Çünkü gitmediğimiz zaman kahır ediyor. Bu da siyasetçiler olarak bizim için kıvanç verici bir durum. Demek ki halkımız hala bize inanıyor, güveniyor ve seviyor ki yanında olmamızı istiyor. Tabi bu ziyaretlerin öğretici tarafları da var, bir takım eleştiriler alıyoruz, yanlışlarımızı söylüyorlar, şunları düzeltin diyorlar. Çok keyifli bir çalışma yapıyoruz. Keşke vakit olsa da diğer zamanlarda da esnafımızla, üreticilerimizle bir arada olsak. Zamanı iyi değerlendiriyoruz. Seçim noktasında da Kahramanmaraşlı kararını vermiş. Kahramanmaraşlı AK Parti’ye, Cumhurbaşkanına, AK Parti’nin adaylarına sahip çıkacağım diyor. Her türlü eleştiriye rağmen alternatifiniz yok, yanınızdayız, bizim bu güvenimize layık olun diyorlar” dedi.

“YENİ BİR SIÇRAMA HAMLESİNİ BAŞLATACAĞIZ”

31 Mart akşamı Türkiye’nin yeni bir destan yazacağını belirten Güvenç, “Ben de kendi adıma çok ders alıyorum, öğreniyorum ve bütün hemşerilerimize, esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bu insanlarda bu inanç, bu samimiyet olduğu müddetçe bu ülkeyi yıkamazlar, avuçlarını yalarlar. Göreceksiniz 31 Mart akşamı Türkiye yeni bir destan yazacak ve Türkiye dört yıl üç ay gibi bir sürelik seçimsiz bir dönem yakalayacak. Bu çok önemli, ekonomide güven, istikrarın devamı, piyasaların rahatlaması demek. Yeni dönemde yeni bir sıçrama hamlesini başlatacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Güvenç, beraberindeki heyetle birlikte gün boyu Yeni Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti.

Ayrıca, Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği’ni ziyaret eden Güvenç, Birlik Başkanı Vakkas Kuzu ve üretici esnaflarla bir araya geldi, sektörün sıkıntılarını dinledi.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz