Yeni süreçte kendilerine yeni yol çizen AK Parti, her zaman en iyi olma yolunda emin adımlarla yürüyor. Bu kapsamda AK Parti’nin yeni vizyonunu anlatan İl Başkanı Özdemir, AK Parti’de ufku, vizyonu, amacı ve bu amaca sahip kişilerin yönetici olacağı bir anlayışın getirileceğini söyledi. Şu anda hem hükümet hem de parti yönüyle çok güçlü bir Kahramanmaraş’ın olduğuna işaret eden Özdemir, “Milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla birlikte ne istediğimizi iyi bilmemiz ve tek bir hareket noktasından hareket etmemiz gerek. Bunu sağladığımız takdirde Kahramanmaraş’ın alamayacağı ve yapamayacağı hiçbir şey yok” dedi.

AK PARTİ GENÇLEŞECEK’

AK Parti’nin bundan sonraki süreçte kendini daha da geliştirerek yoluna devam edeceğini ifade eden Özdemir, “Bizim ilk kuruluş mantığımızda AK Parti’yi AK Parti yapan bir unsur vardı. O günkü Genel Başkanımız, “Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” demişti. Biz yine aynı şeyi söylüyoruz. Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Hangi alanda neyi iyileştirmişsek, onun daha iyisini yapacağız. Cumhurbaşkanımız, “Teşkilatları yenileyeceğiz, teşkilatları geliştireceğiz. Bakanlıklardan 6 aylık planlar isteyeceğim” dedi. Bütün bunların hepsini incelediğinizde ufku, vizyonu, amacı, bu amaca sahip kişilerin yönetici olacağı bir anlayış getirilecek. Bir hizmet yapıyorsunuz, çok iyi şeyler yapıyorsunuz ama çok iyi şey yapmanın sınırı yok. Onun daha iyisini yapmak lazım.. Artık AK Parti kendini daha da geliştirerek gidecek” dedi.

MAHİR ÜNAL KIYMETTİR”

Yeni dönemde AK Parti içerisinde Genel Başkan Yardımcılığı ve parti sözcülüğü gibi önemli görevler üstlenen Mahir Ünal’ın hem kent hem de ülke için bir kıymet olduğunu vurgulayan Özdemir, sözlerinin devamında şöyle konuştu: “Milletvekilimiz Mahir Ünal’ın genel başkan yardımcısı ve parti sözcüsü olmasından dolayı memnunuz ama bundan önce bir şey söylemem lazım. Mahir Ünal bilgisini ve fikrini partiye adamış bir insan. Sadece milletvekiliyken de hatta milletvekili değilken de donanımını partinin hizmetine sunmuş bir kişidir. Dolayısıyla hiçbir makam olmasa bile Mahir Ünal bir kıymettir. AK Parti teşkilatları içerisinde bir genel başkan yardımcısının Kahramanmaraş milletvekili olması AK Parti’nin içinde Kahramanmaraş’ın daha iyi tanınacağı anlamına gelir. Şu an hem hükümet yönüyle hem de parti yönüyle çok güçlü bir Kahramanmaraş geldi.

BİZİM GÜCÜMÜZÜ HİSSEDERLERSE KENDİ GÜÇLERİNİ GÖSTERİRLER

2 tane önemli makam ve değere sahip olduklarını ifade eden Özdemir, bundan sonra Kahramanmaraş’ın alamayacağı hiçbir hizmetin olmadığını söyledi. Özdemir, “Bu 2 önemli makamı ve değeri destekleyecek diğer milletvekillerimizde var. Bu makamları iyi kullanmanın yolu şudur; orada bir hizmet var, bunu çok rahat alabiliyoruz. Yani çok zor aşabileceğimiz hususları Başbakan Yardımcımızı aradığımızda yâda genel başkan yardımcımızı aradığımız da çok kısa sürede o mesafeleri kat edebiliyoruz. Ama bunun daha hızlı sonuç vermesinin yolu bizim hep birlikte hareket etmemizdir. Bunu sağladığımız takdirde Kahramanmaraş’ın alamayacağı ve yapamayacağı hiçbir şey yok. Bazı konularda farklı düşünürüz. Ama söz konusu Kahramanmaraş olduğunda herkes o farklılarını bir kenara bırakır. Biz tek bir nokta olur ve o noktaya odaklanırız. Bu noktaya odaklandığımızda da eğer istekte bulunduğumuz Başbakan Yardımcımız arkasında bizim gücümüzü hissederse kendi gücünü kullanır. Eğer bu istekte bulunduğumuz genel başkansa, partiyse yine genel başkan yardımcımız arkasında Kahramanmaraş teşkilatlarının gücünü hissederek, daha rahat hareket eder. Bu motivasyonu sağlamayı umuyorum” diye konuştu.

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz