24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde Kahramanmaraş AK Parti’den milletvekili olarak seçilen, seçildiği günden bu yana da azimle çalışarak yoluna devam eden Ahmet Özdemir, 4 günlük Kurban Bayramı’nda çeşitli çalışmalar yaptı. Bayramın ilk gününü Andırın’da geçiren Özdemir, ilçe başkanı, ilçe belediye başkanı, teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bayramlaştı. Bayramlaşma programının ardından vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Özdemir, talep ve sorunları dinledi.

AYNI GÜNDE BİRDEN FAZLA NOKTAYA ULAŞTI
Bayramın ikinci gününde AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın katılımıyla gerçekleşen bayramlaşmaya katılan Özdemir, daha sonra Kahramanmaraş Valiliği koordinesiyle düzenlenen bayramlaşma programına geçti. Valilikteki protokol bayramlaşmasının akabinde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve Teşkilat Mensupları ile birlikte Memur-Sen’i ziyaret eden Özdemir, başta Memur-Sen İl Temsilcisi Abdülaziz Aydın olmak üzere Memur-Sen ailesinin bayramını kutladı. Yine aynı gün içerisinde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve Teşkilat Mensuplarıyla İlim Yayma Cemiyeti ve Ülfet Vakfını ziyaret eden Özdemir, vakıf üyelerinin bayramlarını tebrik etti.

SON DURAĞI BABA OCAĞI OLDU
Özdemir’in aynı gün içerisindeki bir sonraki durağı Serintepe Mahallesi oldu. Mahalle sakini Ziya Bozkuş’un evine ziyarete giden Özdemir, Bozkuş ailesinin hem bayramını kutladı hem de sorunlarını ve taleplerini dinledi. Serintepe Mahallesi’nin ardından Saçaklızade Mahllesi’ne hareket eden Özdemir, burada Pakize Arıkel ailesinin bayramını tebrik etti. Bayramın son gününde baba ocağı olan Topçalı Mahallesi’ne giden Özdemir, Cuma namazı sonrası mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, bayramlaştı.

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz