31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi’ne geri sayım devam ederken, AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Hayrettin Güngör ve Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek seçim ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor. Gerek mahalle, gerek esnaf gerekse de kurum ziyaretleri gerçekleştiren Güngör ve Mahçiçek, bu kez ise Kahramanmaraş Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. SGK İl Müdürü Harun Akbalaban’dan kurum hakkında bilgiler alan Güngör ve Mahçiçek, SGK personelleri ile de tek tek sohbet etti.

 

“KURUMUMUZUN ÇALIŞMALARINI DİNLEDİK”

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, ziyaretlere ara vermeden devam ettiklerini belirterek, “Seçim ziyaretlerimiz kapsamında şehrimizdeki kurumlarımızı da ziyaret ediyoruz. Bu kapsamda bugün Kahramanmaraş Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğümüzü ziyaret ettik. İl Müdürümüz Harun Akbalaban ve SGK personelleri bizleri çok sıcak bir ev sahipliğiyle karşıladı. SGK Müdürümüz ve personellerimizle birlikte güzel bir öğle yemeği de yeme fırsatı bulduk. Kahramanmaraş’taki sosyal güvenlik noktasında genel bilgileri müdürümüzden dinldik, çok mutlu olduk. Bu önemli kurumumuzda görev yapan çalışanlarımızla güzel sohbetler ettik, onların fikirlerini aldık. Ev sahipliğinden ötürü SGK İl Müdürümüz Harun Akbalaban’a ve personellerine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“SGK’NIN BAŞARILARINA ORTAK OLDUK

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ise “AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hayrettin Güngör ve teşkilatımızdaki fedakar arkadaşlarımızla beraber Kahramanmaraş Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğümüzü ziyaret ettik. Hem buradaki arkadaşlarımızla yüz yüze görüşme imkanı bulduk, hem de kurumumuz hakkında il müdürümüzden bilgiler aldık. Müdürümüzün verdiği bilgilerle başarılarına ortak olduk. Başta SGK İl Müdürümüz Harun Akbalaban olmak üzere bütün çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum. İnşallah kurumumuzu daha da iyi noktalara taşıyacaklarına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

“BAŞKANLARIMIZA ZİYARETLERİN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Ziyaretlerinden dolayı Hayrettin Güngör ve Hanefi Mahçiçek’e teşekkür eden SGK Kahramanmaraş İl Müdürü Harun Akbalaban da yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Hayrettin Güngör ve Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek kurum ziyaretleri kapsamında bizim kurumumuzu da ziyaret etti. Başkanlarımızı her zaman misafir etmekten onur duyarız. Kurumuzun çalışmalarının anlatıldığı istatistiki bilgileri kendileriyle paylaştık. AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör’e, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’e, AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur’a, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Ali Köfte’ye ve diğer arkadaşlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Hayrettin Güngör ve Hanefi Mahçiçek başkanımıza çalışmalarında başarılar biliyorum” dedi.

Ziyaret SGK İl Müdürlüğü önünde toplu hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz