AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak referandum çalışmaları kapsamında Türkoğlu’na gelerek çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Mehmet Uğur Dilipak, beraberinde Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Şen, teşkilat üyeleri, belediye meclis üyeleri ve kalabalık bir grupla ilk olarak Hacıbebek, Çobantepe ve Kadıoğlu Çiftliği mahallelerini ziyaret etti.

“GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE “EVET” MÜHRÜNÜ BASACAĞIZ”

Gezdiği mahallelerde vatandaşlara 16 Nisan’da yapılacak olan referandum hakkında bilgiler veren Dilipak, referandumda Türkiye’nin ‘Evet’e kenetlenmiş durumda olduğunu söyledi. 16 Nisan’da Kahramanmaraş’ta güçlü bir şekilde “Evet” mührünü güçlü bir şekilde vuracaklarını dile getiren Dilipak, “ Referandum çalışmalarında Türkoğlu ilçemizdeyiz, Mahallelerimizi dolaştık. Burada belediyemizin yapmış olduğu çalışmaları yerinde görmüş olduk. Referandum çalışmalarını anlattık. Tabi AK belediyeciliğin bu köylerimize yansımasını gördük. Eksiklerimiz olabilir, eksiklerimizle ilgili notlarımızı aldık. Biz en iyisini yapana kadar, her şeyin en iyisi burada diyoruz. Referandumda da milletimiz zaten özellikle televizyonlardan, sosyal medyadan kararını vermiş durumda ve inşallah bu dolaştığımız yerlerde, milletimizin “evet” dediğini görüyoruz. Milletimiz “evet’e” kenetlenmiş durumda inşallah Türkiye’de bu konuda geleceğine emin ellerle bakan bir Türkiye oluşturma için 16 Nisan’da “evet” mührünü Kahramanmaraş’ta güçlü bir şekilde vuracağız. 16 Nisan’da Türkiye yeni bir Ufuk’a doğru yelken açacak, burada da bu iradeyi görüyoruz. Milletimize güveniyoruz. Milletimizle birlikte yürümeye her zaman için şuanda olduğu gibi devam edeceğiz. Bu güzel kutlu yürüyüşümüzü hiç kimse, batılı güçler, Hollanda’lılar, Almanya’lılar, İngiltere’liler ve Fransız’lar kimler gelirse gelsin, bu kutlu yürüyüşümüze engel olamayacaklar. Dik duracağız, diklenmeyeceğiz, ama bu güzel yürüyüşümüze devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
 

“GÜÇLÜ OLDUĞUMUZU İSPATLAYACAĞIZ”

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ise ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımıza 16 Nisan’daki referandumun ne kadar önemli olduğunu anlatıyoruz ve güzel sonuçlar alıyoruz. Halkımızın teveccühü bizleri gerçekten çok mutlu ediyor. Türkoğlu’ndan güçlü bir şekilde bir şekilde çıkacağız, inanıyorum. İnşallah Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir devlet olduğunu bu halk oylamasında da ispatlayacaktır” ifadelerini kullandı.
Ziyaret, Türkoğlu Belediyespor tesisinde oynanan, Türkoğlu Belediyespor-Afşin Belediyespor karşılaşmasının tamamlanmasının ardından sona erdi.

Haber:Ahmet GÜNEÇIKAN

Editör: Mahmut Beyaz