Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere memleketi Kahramanmaraş’a gelen MHP Genel Merkez MDK Üyesi Sermet Yıldız, MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, İlçe Başkan Yardımcıları Koray Korkmaz ve Mehmet Kaba ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette Yıldız ve Akpınar’dan oluşan MHP Heyetini Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mahmut Beyaz karşıladı. Oldukça samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunuldu. Hoş bir sohbetin ardından Yıldız, Beyaz’a başarılar dilerken, Beyaz’da bu nazik ziyaretinden ötürü Yıldız ve Akpınar’a teşekkür etti.

KAHRAMANMARAŞ ADINA MEMNUNİYET VERİCİ”
Ziyaret sonrası gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Yıldız, Sefer Aycan’ın Genel Başkan Yardımcısı olarak seçilmesinin Kahramanmaraş için memnuniyet yarattığını söyledi. Bundan sonraki süreçte kent adına iyi işler yapmak istediklerini ifade eden Yıldız, “18 Mart’ta yapmış olduğumuz kurultayda Kahramanmaraş’ımıza Genel Başkanımızın verdiği önem listelerde ortaya çıktı. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin Sefer Aycan’ın Divan Üyesi olarak görevlendirmesi Kahramanmaraş adına çok büyük bir memnuniyet yaratmıştır. Teşkilat bünyesinde de durum böyledir, gayet sevinçliyiz. İnşallah bunu Kahramanmaraş adına güzel hizmetlere ve fırsatlara çevirmek için gayret göstereceğiz. Sefer Aycan bey zaten hareketin içerisinde, aşağı yukarı ben 35 yıldır tanırım, müsteşarlığı döneminden bu tarafa bende o zaman ilçe yönetimindeydim. O gün bugündür Genel Başkanımızın duruşundan ve yanında olmasından hiçbir zaman taviz vermemiştir. Bunun da layık olduğu yerde hakkını almıştır. Kahramanmaraş’ımıza, teşkilatımıza İnşallah hayırlı olacak, güzel işlere vesile olacağı kanaatindeyiz” ifadelerini kullandı.

ÜLKENİN BÖYLE BİR BİRLİKTELİĞE İHTİYACI VARDI”
“Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin ortaya koymuş olduğu irade, hem teşkilatımız tarafından hem de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları tarafından çok ciddi teveccüh görmüştür” diyen Yıldız, son olarak sözlerine şunları ekledi: “Biz sahada vatandaşlarımızın içerisinde bu teveccühü birebir görüyoruz, şahit oluyoruz. Bunun da meyvelerini ilk seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi olarak alacağız İnşallah. Ülkenin de böyle bir birlikteliğe ihtiyacı vardı, ülkemizin dört bir yanı ateş çemberi. Bu birliktelik bizlere ayrı bir güç vermiştir Türk toplumuna. Bunun da yansımalarına zaten şahit oluyoruz.”

Haber: Ahmet Güneçıkan

Editör: Mahmut Beyaz