Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan Gelecek Partisi, teşkilatlanma çalışmaları kapsamında hızla ilerliyor. 21 Ocak’ta Genel Başkan Ahmet Davutoğlu talimatıyla Gelecek Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı’na Avukat Arif Gedemenli getirilmişti. İl Başkanlığı teşkilatını tamamlayan Gelecek Partisi, İlçe Başkanlıklarında da teşkilatlanmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Onikişubat İlçe Başkanlığına Cengiz Çiçek atanmıştı. Yapılan atama sonrası bugün Gelecek Partisi Onikişubat İlçe Başkanlığı Birinci Olağan Kongresi gerçekleşirken, tek adaylı gidilen seçimde mevcut Başkan Cengiz Çiçek yeniden başkan seçildi. Pandemi kuralları çerçevesinde İl Başkanlığında gerçekleşen Kongreye; Gelecek Partisi Kurucu üyesi Sadullah Kavak, Parti İl Başkanı Av. Arif Gedemenli, İl Başkan Yardımcıları, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Latif Öztürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kabakçı ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

KAPIMIZDAN ASLA KİBİR VE KENDİNİ BEĞENMİŞLİK GİRMEYECEK”

Kongrede konuşan Gelecek Partisi Kurucu Üyesi Sadullah Kavak, partiyi 153 kişiyle kurduklarını ve 153 kişiyle bir çınarın tohumunu attıklarını belirterek, “İnşallah bir olacağız bin olacağız, 100 binler olup, milyonlar olacağız. Kapımızdan asla kibir ve kendini beğenmişlik girmeyecek. Bir olacağız herkese kucak açacağız. Bizim düsturumuz Mevlana düsturudur, bizim düsturumuz Hacı Bektaş-ı Veli düsturudur. Hepinize teşekkür ediyorum bir olacağız, kırgınlıklar olmayacak, biz büyük bir aile olma yolunda gidiyoruz. Hiç kimse kusura bakmasın bu parti Ahmet’in, Mehmet’in Sadullah’ın partisi değil, bu parti hepimizin partisi. El ele vereceğiz daha güçlü günler için birlikte çalışacağız. Kahramanmaraş örnek bir şehir yapacağız” dedi.

PARTİMİZİ EN İYİ YERLERE GETİRECEĞİZ”

Gelecek Partisi Onikişubat İlçe Başkanı ve adayı Cengiz Çiçek ise el ele vererek Onikişubat’ı, Kahramanmaraş’ı ve Türkiye’yi en iyi yerlere getireceklerine inandığını ifade ederek, “Biz bu yola bu şekilde girdik. Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu tanınmış bir kişi, donanımlı, kariyeri göz önünde. İnşallah Genel Başkanımızın öncülüğünde partimizi en iyi yerlere getireceğiz, bizim buna inancımız tam. Onikişubat İlçe kongremiz hayırlara vesile olsun” şeklinde konuştu.

EN KISA ZAMANDA KAHRAMANMARAŞ’A GELECEĞİM”

Ayrıca Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Onikişubat İlçe kongresine görüntülü olarak katıldı. Kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyen Davutoğlu, en kısa zamanda Kahramanmaraş’a geleceğini bildirdi.

Gelecek Partisi Onikişubat İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu şu şekilde:

Asil Üyeler;

1 Cengiz Çiçek

2 Cumali Arslan

3 İbrahim Ardahan

4 Ayben Keçecioğlu

5 İbrahim Çınar

6 Ahmet Avcı

7 Mustafa Doğdu

8 Lisa Arslan

9 Mikail Demirci

10 Faruk Kara

11 Süleyman Teke

12 Halil İbrahim Gümüşkemer

13 Hikmet Gök

14 Ahmet Demir

15 Cuma Bayırlı

16 Ömer Faruk Korkmaz

17 Harun Kamalak

18 Ulvi Havuç

19 Emrah Genç

20 Fatma Navruz

21 Furkan Gölpınar

22 Hasan Fındık

23 Mustafa Mert

24 Arslan Ejderha

25 Veli Karakoyun

Yedek Üyeler;

1 Yusuf Aslan

2 Turan Kerkez

3 Turabi Avşar

4 Sefa Kurt

5 Mikail Demirci

6 İzzet Yiğit

7 Halil Demirci

8 Hacı Arslan

9 Fatma Navruz

10 Fatih Öner

11 Emrullah Palabıçak

12 Cuma Karakoyun

13 Arif İncegül

14 Ali Gülgöz

15 Emrullah Orman

16 Cennet Çiçek

17 Ahmet Karabıçak

18 Fatih Navruz

19 Ercan Yusuf Nazifoğlu

20 Hatice Navruz

21 Kübra Karakoyun

22 Ahmet Karatay

23 Şaziye Çiçek

24 Selçuk Navruz

25 Cuma Köse

Haber: Abdulsamet İspir

Editör: Mahmut Beyaz