Ziyarette Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve partinin tüm teşkilatlarının ülke için gerekli olan anayasa değişikliği ile ilgili yine bu ülke adına gösterdiği duyarlılık hakikaten çok takdirle karşılanacak bir duruş olduğunu söyledi.

EL ELE VEREREK TÜM SORUNLAR AŞILACAK

Çeleğen, “Türkiye’nin önünde 16 Nisan’da yapılacak olan referandum süreci var. Ak Parti ve MHP, anayasa değişikliği konusunda iş birliği yaptı. Bizde 16 Nisan’da yapılacak referandum kapsamında MHP Ekinözü İlçe teşkilatını ziyaret ederek referandum sürecinde neler yapabiliriz, onları istişare ettik. Devletimiz, vatanımız ve ilimiz için ortak projelerde neler yapabiliriz onu görüştük ve özellikle Türkiye adına güzel bir noktaya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Bundan sonraki süreçte de devletimiz, milletimiz ve ilimizin, İlçemizin geleceği adına istişarelerimiz devam edecek. El ele verdikten sonra aşamayacağız hiçbir sorun yoktur. Devlet, vatan, millet, bayrak bizim ve bu birlikteliğin daim olması adına ortak adımlarımız devam edecek. Güzel bir yol arkadaşlığı ile inşallah 16 Nisan akşamı Ekinözü’nde hep birlikte Evet’i en yüksek oyla çıkarmanın mutluluğunu yaşayacağız” diye konuştu.

YENİ SİSTEMLE YARINLAR DAHA GÜÇLÜ OLACAK

Hedeflerinin ülkenin daha güzel yarınlara ulaşmak olduğunu söyleyen Çeleğen, “Gerek 15 Temmuz hain darbe girişiminde, gerekse referandum sürecinde MHP olarak göstermiş olduğunuz tutum ve davranışlarınız için ülkem adına MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Bey’e ve sizlere teşekkür ediyorum. Herkes kendi siyasi çizgisinde, ülkesine hizmet için siyasetinin gereğini yapıyor. Demokrasilerde olması gereken de budur. Hedefimiz, ülkemizin, şehrimizin milletimizin daha iyiye, daha güzele ulaşmasıdır. Farklı yollar düşünebilir, farklı siyasi bakış açıları içerisinde olabiliriz. Bu da bir zenginliktir. Her ne kadar farklı bakış açıları olsa da, baktığımız noktalar aynıdır. Ortak gayemiz, ülkemizin, milletimizin, dinimizin, değerlerimizin daha iyi, daha sağlam ellerde olmasıdır”şeklinde konuştu. Yeni anayasa ve başkanlık sistemiyle yasama, yürütme ve yargı sistemlerinin oturacağını ifade eden Başkan Çeleğen,“Bunu ülkemizin daha güçlü olması için istiyoruz. Yeni sistem, yarınlarda ülkemizin daha emin ve güçlü ellerde olmasını sağlayacaktır. Bu birlik ve beraberlik olduğu sürece milletimizin önü açıktır” ifadelerini kullandı.

ÖNCE ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Ekinözü İlçe Başkanı Tahsin Çiçek , "Son günlerde ülkemizin bu keskin virajı aldığı dönemde bu tür ziyaretlerin toplumda güzel algılar oluşturacağına inanıyorum. Birlik ve beraberliğe ciddi anlamda ihtiyaç duyulan bir dönemde Belediye Başkanımızın ve AK Parti Ekinözü İlçe Başkanın bizlere ziyareti çok manidardır. Ülkemizin ve milletimizin geleceği ve devletimizin bekası adına bu birlik ve beraberliği inşallah uzun süre devam ettireceğiz. Ancak şu an ki konu ülke meselesi. Sağ olsun liderimiz 15 Temmuz’da da, referandum sürecinde de ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ diyerek bizlere yol gösteriyor. Bizler de böyle bir liderin mensupları olarak, diğer siyasi partilerden farklı olarak lider teşkilat doktrin ağırlıklı bir partiyizdir. Liderimiz işaret ettiği anda biz de iş biter. Bununla ilgili kamuoyuna açıklamamızı yapmıştık. Liderimiz neredeyse biz oradayız. Hepimiz bu memleketin çocuklarıyız ve hepimiz hizmet için buralardayız. Ülkemiz için, Ekinözü için daha fazla neler yapabiliriz, onun derdindeyiz İnşallah bu konudaki birlikteliğimiz devam edecek" diye konuştu.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz