Bölgesine kazandırdığı hizmetleri yerinde incelemeyi sürdüren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç ile birlikte Dereli, Sarıkaya, Göllü ve Ulutaş mahallelerini ziyaret etti. Kırsal mahallelere yapılan hizmetleri inceleyen Başkan Okay, şehir merkezine kazandırdıkları hizmetin aynısını kırsal mahallelere de yaptıklarını hatırlattı. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Okay, kırsal mahallelerin ihtiyaçlarını bir bir yerine getirdiklerini aktardı. Özellikle kilit parke, asfalt gibi alt yapı ihtiyaçlarının yanı sıra, sosyal ihtiyaçların da karşılandığını anlatan Başkan Okay, bölgesindeki tüm kırsal alanlara sosyal tesis kazandırmak için çalışma yaptıklarını söyledi.
Başkan Okay, konuyla ilgili yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Büyükşehir yasasıyla birlikte köy statüsünden mahalleye dönüşen bölgelerimizin eksiklerini gidermek için yoğun bir çaba harcıyoruz. Her konuda çok büyük eksiklikleri bulunan bu bölgelerimizin şehir merkeziyle aynı standardı yakalaması için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Özellikle alt yapı konusunda çok güzel işler yaptığımızı belirtmek istiyorum. Bunun yanı sıra kırsal bölgelerimize sosyal tesis kazandırmak için de yoğun bir çabamız var. Göreve geldiğimizde kırsal mahallelerimizin tabelalarıyla birlikte kaderlerini de değiştireceğimizi söylemiştik. Biz bu sözümüzün arkasındayız ve bu noktada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah kırsal mahallelerimiz de şehir merkezindeki mahallelerimizin standardına kavuşacaklar."
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç'ta Dulkadiroğlu Belediyesi'nin kırsal mahallelere yaptığı yatırımları yerinde inceleyerek çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kahramanmaraş halkının her zaman en güzelini hak ettiğini aktaran Kılıç, kırsal mahallelere yapılan yatırımların devam edeceğini sözlerine ekledi.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz