Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, “Tüm Türk tarihinde olduğu gibi ülkemizin ve gönül coğrafyalarımızın birliği, bütünlüğü ve istikrarı için bedel ödemeye hazırız. Zira ülkücüler tarih boyunca bedel ödemede en önde, makam ve mevki de en arkada duranlardır” dedi.

MHP Kahramanmaraş İl Teşkilatı’nda 13’üncü Olağan İl Kongresi heyecanı yaşandı. Pandemi tedbirleri dolayısıyla KAFUM’da açık havada gerçekleştirilen kongreye; MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, MHP Milletvekili Sefer Aycan, 26. Dönem Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, AK Parti Milletvekili Ahmet Özdemir, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in yanı sıra teşkilat mensupları ve delegeler katıldı. Oldukça samimi bir ortamda yapılan kongrede MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan bir konuşma yaparken, MHP Milletvekili Sefer Aycan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den gelen açıklamayı okudu. Tek adaylı kongrede delegelerin oyunu alan Ertuğrul Doğan, bir kez daha MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığı’na seçilerek güven tazeledi.

SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ”
Sözlerine 12 Eylül 1980 darbesinde idam edilen ülkücülere rahmet dileyerek başlayan MHP İl Başkanı Ertuğrul Doğan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Ülkü şehitlerimiz Ruhi Kılıçkıran’dan Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na kadar 5 binden fazla evladını, arkadaşını, kardeşini bayrak inmesin, ezan dinmesin diye toprağa vermiş milliyetçi, ülkücü hareketin tüm yönetim kademelerinde olduğu gibi bizlerde sorumluluğumuzun farkındayız. Bilinmelidir ki liderimize, teşkilatımıza, töremize gönül vermiş, bağlılık yemini etmiş her Milliyetçi Hareket Partisi mensubu bilge liderimizin deyimiyle bizim partililerimiz değil, dava arkadaşlarımızdır.

CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ’NE GÖNÜLDEN VE YÜREKTEN BAĞLIYIZ”
15 Temmuz’da hain FETÖ Papazının darbe kalkışmasından sonra devlet babamızın, önce vatan diyerek bütün siyasi beklentileri makam ve koltukları bir tarafa bırakarak vatan elden giderse siyaseti nerede yapacağız? Diyerek ilk adımını attığı Cumhur İttifakı ve Cumhur İttifakı’nın yön verdiği Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne gönülden ve yürekten bağlıyız. Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin dediği gibi ülkücüler bir davanın şuurunu benimsemiş, bir ülkünün tutkuyla sahiplenmiş bir iddia için candan ve serden vazgeçmeyi göze alan insanlık mucizeleridir. Tüm Türk tarihinde olduğu gibi ülkemizin ve gönül coğrafyalarımızın birliği, bütünlüğü ve istikrarı için bedel ödemeye hazırız. Zira ülkücüler tarih boyunca bedel ödemede en önde, makam ve mevki de en arkada duranlardır.

SONSUZA KADAR ATATÜRK DEMEKTEN GURUR DUYUYORUZ
Herkes bilsin ki biz sonsuza kadar Gazi Mustafa Kemal Atatürk demekten gurur duyuyoruz. Biz sonsuza kadar Başbuğ Alpaslan Türkeş demekten gurur duyuyoruz. Biz sonsuza kadar Türk dünyasının Bilge Lideri Devlet Bahçeli demekten gurur duyuyoruz. MHP İl Başkanlığı olarak göreve başladığımız andan bugüne kadar geçirdiğimiz 24 Haziran Genel Seçimlerinde partimizin oyunu bir önceki seçime göre yüzde 40,04 artırmış, mahalli idareler seçiminde Cumhur İttifakı olarak Türkiye’nin en başarılı 3’üncü ili olmuş bulunuyoruz. Yakaladığımız bu başarıda büyük emek ve çaba gösteren il ve ilçe teşkilatlarımızda görev almış tüm dava arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

ÇOK DAHA BAŞARILI OLMANIN AZİM VE KARARLILIĞINDAYIZ”
Durmadan ve dinmeden yenilenen parti teşkilatlarımızla daha büyük hedeflerin sorumluluğumuzun bilincinde olarak çok daha başarılı olmanın azim ve kararlılığındayız. 1 milyon 145 bin nüfusu ile Türkiye’nin nüfusa göre en büyük 18’inci ili olan, 14 bin 327 kilometre kare alanıyla yüzölçümü bakımından Türkiye’nin en büyük 11’inci ili olan, istiklal mücadelesinde gösterdiği azim ve kararlılıkla kahraman unvanına layık görülen Kahramanmaraş’ımızda bayrağı çok daha yükseğe çıkacağımıza inancımız tamdır. Görevde bulunduğumuz süre içerisinde ebediyete intikal eden dava arkadaşlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum.

YIKILMAYACAĞIZ, DAĞILMAYACAĞIZ”
Genel merkezimizin belirlediği ‘İstiklal için birlik, istikbal için dirlik kazanan Türkiye olacak!’ sloganıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak başlattığı milli mücadelenin simgesinin ilk adımı ilçemizde başlattık. Cumhur İttifakı ile birlikte turan hedefinde yürümenin azim ve kararlılığındayız. Ülke olarak Kuzey Irak’ta, Suriye’de, Libya’da, Akdeniz’de, Ege’de karşımızda yer alan hem haçlı zihniyetiyle hem de, “Buralarda ne işimiz var?” diyen yerli işbirlikçilerle mücadelemiz hiçbir zaman bitmeyecektir. Asla vazgeçmeyeceğiz. Yıkılmayacağız, dağılmayacağız.”

Haber: Emre Akkış

MHP KAHRAMANMARAŞ İL YÖNETİMİ ASİL ÜYELER

  1. Ersal Koç

  2. Mahmut Reis

  3. Müfit Dal

  4. Ömer Yılmaz

  5. Mustafa Pehlivan

  6. İsmail Çevik

  7. Mehmet Elibol

  8. Hakan Hakkoymaz

  9. Abdullah Eroğlu

  10. Erdoğan Sarıçam

  11. Ömer Kundakçı

  12. Mehmet Gözalıcı

  13. Hüseyin Çiçek

  14. Cafer Güçlü

  15. Kemal Fatih Şekkeli

  16. Kürşat Güvendik

  17. Serdar Savaş Demiröz

  18. Çağrı Türkmener

  19. Hüseyin Çalkaya

  20. Ökkeş Furkan Yıldız

  21. Abdurrahim Akpınar

  22. Özcan Çabukkurtul

  23. Merve Buyrukçu

  24. Ertad Öztürk


 

MHP KAHRAMANMARAŞ İL YÖNETİMİ YEDEK ÜYELER

  1. Onur Abdik

  2. Ali İhsan Kilci

  3. Şükrü Kuş

  4. Ata Gazi Yavşan

  5. Fatih Mehmet Yazar

  6. Abdurrahman Çakmak

  7. Metin Özkorkmaz

  8. Halit Akkoyun

  9. İsmail Keklik

  10. Burak Akpolat

  11. Emre Sezer

  12. Ayça Anıl Elbistan

  13. Burcu Mut

  14. Davut Şahan

  15. Fahri Saka

  16. Bünyamin Tırpan

  17. Ali Göçener

  18. Muhammed Kök

  19. Muharrem Daşcı

  20. Hakverdi Purlu

  21. Cafer Yıldırım

  22. Süleyman Murat Bakacak

  23. Nida Sarıgüzel

  24. Ömer Özkan


 

Editör: Mahmut Beyaz