MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, Nisan ayı içerisinde yapılacak olan referandum öncesi kentte görev yapan Basın Mensuplarıyla bir araya gelerek CHP’nin tutumunu eleştirdi. İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Akpınar, geçen hafta CHP Parti Üyesi Ali Öztunç’un basın açıklamasına değinerek Öztunç’un anlama kabiliyetini biraz daha geliştirmesi gerektiğini söyledi. Akpınar, “Geçen hafta CHP Parti Üyesi Ali Öztunç, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanını anlamakta güçlük çektiğinden ayrıca MHP Genel Başkanının tabanından uzaklaştığından bahseden bir takım açıklamalar yaptı. Özellikle belirtmek istiyorum ki MHP Teşkilatı Ülkü Ocaklarıyla, Kadın Kollarıyla, İlçe Yönetimiyle dimdik ayakta ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tabanıyla uyum içerisindedir. Bunu dile getirdiğinden dolayı bu durumu afaki bulduğumu söylüyorum. Ayrıca Ali Öztunç, MHP Genel Başkanını anlamakta güçlük çektiğini söylemekte, Öztunç’a anlama kabiliyetini biraz daha geliştirmesini tavsiye ediyorum” şeklinde konuştu.

MHP YOLUNDAN ŞAŞMAMIŞ, ÜLKÜLERİNDEN VAZGEÇMEMİŞTİR”

CHP zihniyetinin gün geçtikçe sıkboğaza getirmeye çalıştığını ve sistemi tıkadığını söyleyen Akpınar, “Türkiye ve Türk Devleti için çalışılan yeni anayasa görüşmelerini fütursuzca engellemekte saçma sapan protestoları ile tüm Türkiye'nin beklediği yeni anayasa paketi çalışmalarını sabote etmekten geri kalmamıştır. Yeni Anayasaya destek vererek Hükümete bastonluk yapıyor, arka bahçesi oluyormuşuz. Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli'nin de dediği gibi; “Bre densizler siz FETÖ’nün kurşun askerliğine talip olurken bir şey olmuyor da, bizim Türkiye'yi müdafaa etmemiz mi gözünüze batıyor. “Milliyetçi Ülkücü Hareket yolundan şaşmamış, ülkülerinden vazgeçmemiştir. Bizim bir yeminimiz, CHP zihniyetinin ise ardı arkası kesilmeyen yanlışlıkları vardır bu göz önündedir. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Parti Meclisi toplantısının açılış konuşmasında, Fransa saldırısına dair açıklamalarının ardından Ortadoğu'daki terör sorununa değinerek "Ortadoğu'da savaşı biz çıkarıyoruz" açıklamasını yaparak Türkiye'nin sırtındaki hançer modundan bir an evvel çıkmalıdır. Çıktığı programlarda CHP olarak 2016’da, KCK terör örgütünden de DHKP-C terör örgütünden de PKK’dan da çok sayıda tutukluyu ziyaret ettik ayrım yapmadık diyen CHP güvenlik güçlerimizi şehit edenlerin tüyü yetmemiş bebeleri yetim bırakan bu canilerin avukatlığına soyunmuştur. Türk Milletinin her türlü imkânlarından yararlananlar acımasızca harcama yapmış milyonluk faturalarla milletin beline kambur olmuş ardından pişkin bir ifade ile 'divan üyelerine verilen hakkı kullandım' diyerek Türk Milletinin hakkına girmiştir. CHP Zihniyeti PKK’lıların cenazelerinde gözyaşı dökmüş tabutlarına sarılmışlardır. CHP varsın terörist ziyaretlerini siyaset yapmak sansın, Terör örgütleriyle kol kola olmaya devam etsin. Varsın yapılan yanlışlarla iktidar olma hayallerini suya atsın.”

CHP ATATÜRK'ÜN EMANETLERİNE İHANET ETMİŞTİR”

CHP'nin durumunun ortada olduğuna vurgu yapan Akpınar, 90 yıllık partinin hali içler acısı olduğunu kaydetti. Akpınar, “Bu zihniyet Atatürk'ün emanetlerine, emeklerine ve mücadelesine ihanet etmiştir. Liderimiz Devlet Bahçeli'nin de dediği gibi, PKK'ya cici çocuk muamelesi yapan, sicili bozuklar ortadadır! Atatürk yerinden kalkıp bunların halini görse ya tekrar yatar ya da bunların alayını İzmir’e kadar kovalar! Ayrıca herkes bilmelidir ki, Türkiye’yi bölme projesine MHP’yi parçalayarak hizmet etmeye çalışanlar bilsinler ki; ülkücü hareketin yiğit evlatları liderimizin etrafında ve Kutlu davalarının emrinde bir kale gibi dimdik durmaktadır” dedi.

TÜRKİYE İÇİN EVET”

Ülkücü hareketin yıkılmadığı sürece Türkiye’nin ayakta kalacağının altını çizen Akpınar, son olarak şu ifadelere yer verdi: “Bu davaya gönül veren, ömrünü adayan herkes arkadaşımız şunu gayet iyi bilmelidir ki Ülkücü hareket yıkılmadıkça Türkiye güvendedir! Sevdamız devlet kararımız evet. Millet için, Devlet için, Cumhuriyet için, Türklüğün bekası için, velhasıl Türkiye için evet. Devlete evet, millete evet, Türkiye Cumhuriyeti ebed müddet. Bu ülke için yeminimiz var, evet vazgeçilmez! Onun için evet diyorum.”

HABER: MELİHA ŞEYDA AKÇAKALE

Editör: Mahmut Beyaz