CHP merkez Onikişubat İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı Kahramanmaraş’ın ilçelerde ki İlçe Teşkilat Başkanları ve Gençlik Kolları Başkanlıklarını ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

CHP Onikişubat İlçe Gençlik kolları , İlçe Başkanı Burak Gemci Başkanlığında düzenlen ilçe gezilerine Andırın, Elbistan, Göksun, Afşin ilçeleri ile devam etti. CHP Onikişubat İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gemci, "Kahramanmaraş’ın tüm ilçelerine ziyaretler yapıyoruz. Buradaki amacımız bizim parti içerisindeki birlik ve beraberliği sağlamak. Bu zaman kadar gençlik kolları ilçe teşkilatlarında olan kopukluğu bir kenara bırakıp partimiz için hep birlikte çalışarak yapılacak olan seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisin oylarını Kahramanmaraş’ta attıracağız" dedi.

'BİRLİK VE BERABERLİK SEÇİMLERDE BAŞARI GETİRİR'
Parti içerisinde birlik ve beraberliği sağladıkları zaman seçimlerde başarılı olacaklarını söyleyen Gemci, kordineli bir şekilde çalışmalara devam ettiklerini belirtti. Gemci, "Kahramanmaraş’ın tüm ilçelerine ziyaretler yapıyoruz. Buradaki amacımız bizim parti içerisindeki birlik ve beraberliği sağlamak. Bu zaman kadar gençlik kolları ilçe teşkilatlarında olan kopukluğu bir kenara bırakıp partimiz için hep birlikte çalışarak yapılacak olan seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisin oylarını Kahramanmaraş’ta attıracağız . Hem yeni seçilen ilçe başkanlarına ve gençlik kolları başkanlarına hayırlı olsun demek hemde tanışmak. Bundan sonraki zaman içerisinde Kahramanmaraş’ın en önemli merkez ilçelerinden birisi olan Onikişubat ilçemizle birlikte tüm ilçelerimiz koordineli bir şekilde seçim çalışmalarını yürütmektir. Parti içerisinde birlik ve beraberliği sağladığımız zaman seçimlerde çok başarılı oluruz" şeklinde konuştu.

'İLÇEDE Kİ SORUNLARI RAPOR HALİNE GETİREREK ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ'
CHP Onikişubat Gençlik kolları Başkanlığı ziyaretlerine eşlik eden Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Oğuzhan Öztürk, Büyükşehir tasarısıyla ilgili eleştirilerini dile getirerek, bu tasarıda İlçelerde ve Köylerde yaşayan vatandaşların fikirlerinin alınmadığını iddia etti. İlçe İlçe dolaşarak sorunları tespit ettiklerini ifade eden Öztürk, bunları rapor haline getirerek çözüm yolu bulmaya çalışacaklarını kaydetti. Öztürk, CHP’nin, iktidara gelmesi durumunda köy ekonomisini yeniden canlandıracağını belirtti. CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yardımcısı Mehmet Ali Başkonuş ise, İlçe gezilerine devam ettiklerine ifade ederek ilçelerimizin köylerinde yaşayan ve herkes her zaman partilerimizin baş tacı Atatürk'ün ''köylüler bu milletin efendisidir'' sözünden hareketle çalıştıklarını vurgulayan Başkonuş ilçelerdeki birçok vatandaşın durumunun kötü olduğunu, kredi çekip yoksullukla boğuştuğunu savundu. www.marasmanset.com
Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz