Uzun bir süredir Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanlığını sürdüren Kahramanmaraş’ın tanınmış, başarılı iş adamlarından Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, milletvekilliği seçimlerinin ardından bu kez yerel seçimler için kolları sıvadı. Gönül verdiği partisi MHP’den Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olabilmek adına harekete geçen Ceyhan, aday adaylık müracaatını bugün direkt olarak Genel Merkeze yapacak.

24 HAZİRANDA MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMUŞTU
24 Haziran genel seçimlerinde MHP’den milletvekili adayı da olan Fatih Mehmet Ceyhan, o dönemde seçim sürecinde adından en çok bahsettiren isimlerden biri olmuştu. Adaylığını açıkladığı tarihten seçimin olduğu güne kadar ilçe ilçe, semt semt, mahalle mahalle gezerek örnek bir seçim çalışması yapan Ceyhan, vatandaşın gönlüne dokunmayı başarmıştı. Özellikle “Vekil seçilirsem milletvekili maaşı almayacağım”, “Şehirde ofis açıp zorunlu meclis çalışmaları dışında şehrimde görev yapacağım” sözleriyle oldukça dikkat çeken ve bu anlamda takdir toplayan Ceyhan, seçim çalışmalarına başlarken söylediği, “Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağım” sözünü yerine getirmişti. Ancak Ceyhan, 3’üncü sıradan gösterildiği milletvekilliği adaylığında partisinin Kahramanmaraş’ta sadece bir milletvekili çıkarması hasebiyle seçimi kazanamamıştı.

ŞİMDİ YENİ HİKÂYE BÜYÜKŞEHİR ADAYLIĞI
Ülkesine, milletine, şehrine ve partisine olan aşkı bitmek bilmeyen Fatih Mehmet Ceyhan, 31 Mart 2019 yerel seçimleri için bu kez Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığına talip olacak. Kahramanmaraş halkının yakından tanıdığı ve sevdiği isimlerden olan Ceyhan, bugün itibariyle MHP Genel Merkezi’nde Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunacak.

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz