Geçtiğimiz aylarda yapılan MHP Kurultayında Merkez Disiplin (MDK) Üyesi seçilen Kahramanmaraşlı Sermet Yıldız, 24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde MHP’den milletvekili aday adayı olmuştu. Hafta içerisinde genel merkeze giderek aday adaylık müracaatını gerçekleştiren Yıldız, bugün ise Elbistan MHP İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Ziyarete,  MHP Ekinözü İlçe Başkanı Tahsin Çiçek, MHP Nurhak İlçe Başkanı İbrahim Doğan, aday adayları Ali Alagöz ve Murat Kılınç ile çok sayıda partililer katıldı. Burada önemli açıklamalarda bulunan Yıldız, “Yaklaşık çeyrek asırdır Kahramanmaraş'ımızın Milliyetçi- Ülkücü hareket il, ilçe ve belde teşkilatlarının her kademesinde görev yaptım. Sayın Genel Başkan'ımız yüksek takdir ve teveccühleri ile ülkemizin içinde bulunduğu zor dönemde şahsımı Merkez Disiplin Kurulu (MDK) Üyeliği ile onurlandırdı. Zatı âli’lerine müteşekkirim. Rabbim layık olmayı nasip eylesin. Bugün ülkümüz ve memleketimiz adına kutlu ve hayırlı bir yola çıkmamızın ilk adımlarını atıyoruz. 24 Haziran tarihinde yapılacak seçimlere Sayın Genel Başkanımızın mimarı olduğu 'Cumhur ittifakı' adı altında gireceğiz. Yapılacak seçimlerde MHP olarak bizler Cumhurbaşkanlığı'nda ittifak adayımız olan Sayın Erdoğan'a oy vereceğiz. Milletvekilliği seçimlerinde ise kendi partimize oy kullanacağız. Cumhur İttifakı’nın en iyi sonucu alması için bütün gayretimizle çalışacağız. Biz bunu yaparken, AK Partili vatandaşlarımızdan da, MHP'nin TBMM’de güçlü şekilde temsil edilmesi için milletvekilliğinde MHP'ye oy vermelerini isteyeceğiz” şeklinde konuştu.

24 HAZİRAN SEÇİMLERİ ÖNEMLİ

24 Haziran seçimlerinin önemli olduğunun altını çizen Yıldız, “Sayın Genel Başkanımızın 15 Temmuz hain FETÖ darbe teşebbüsünün karşısında ortaya koymuş olduğu, merkezinde Türk Devleti ve Türk milleti olan irade, yüce Türk milletinin her kesiminden büyük teveccüh ve takdir görmüştür. Sayın Genel Başkanımızın,"Önce ülkem, sonra partim ve ben" düsturu ile izlediği politikalar sayesinde Türkiye'nin önü açılmıştır. Sayın Bahçeli her zaman ülke çıkarlarını ön planda tutmuştur. Türkiye'nin zor günlerden geçtiği bu dönemde de Devlet Bahçeli yine devlet adamlığını konuşturmuş ve Türkiye'yi kaosun ortasından tutup çıkartmıştır. 24 Haziran seçimleri hayati önem taşımaktadır. Ülkenin bekası için, geleceği için 'Cumhur İttifakı’nı Genel Başkanımızın emir ve talimatları doğrultusunda, kayıtsız şartsız olarak desteklemek zorundayız. Her şey ülkemizin ve milletimizin geleceği içindir.”

ÜLKEMİZ, PARTİMİZ VE BİZLER İÇİN HAYIRLI OLSUN

Merkez Disiplin Kurulu Üyeliğimizin yanında 27. Dönem Milletvekilliği aday adaylığı için Kahramanmaraş'tan müracaat ettiğini ifade eden Yıldız sözlerini şöyle tamamladı: “Zor günlerde görev almak, Sayın Genel Başkan'ımıza omuz vermektir. İnanıyorum ki, çıktığımız bu yolda başarılı olacağız. Görev verilmesi halinde önce ülkem sonra da Kahramanmaraş için mücadele edeceğim. Çıktığımız bu yolda aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Şunu iyi biliyorum ki, aday adayı dava arkadaşlarım, seçim bitinceye kadar adaymış gibi çalışacak ve bu kutlu yolda genel başkanımızı yalnız bırakmayacaktır. Süreç ülkemiz, partimiz ve bizler için hayırlı olsun. Allah yardımcımız olsun. Hepinize saygılar sunuyorum. Ne mutlu Türk'üm diyene!”

MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, ise tüm aday adaylarına başarılar dileyerek, 24 Haziran seçimlerinin ülke için önemine değindi.

Haber: Burhan Karagöz

Editör: Mahmut Beyaz