Cumhur İttifakı AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli idareler Seçimi çalışmaları kapsamında kentin bütün kesimlerini yoğun bir şekilde ziyaret etmeye devam ediyor. Ziyaretlerinde vatandaşlardan hem destek isteyen hem de talep ve sorunlarını dinleyerek, göreve seçilmesi halinde bu sorunların çözümü noktasında saha taraması yapan Güngör, bu kez ise Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası, Büyük Mükellefler Vergi Denetim Kurumu, Defterdarlık ve Vergi Dairesi Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyaretlerinde oda ve kurum müdürleriyle görüş alışverişinde bulunan Güngör, personelleri de tek tek gezerek sohbet etti. Güngör’e ziyaretlerinde, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı Hakan Dereli, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Emine Evliya ve parti teşkilatından isimler eşlik etti.

“HEMŞERİLERİMİZİN ŞEHRİMİZE DÖNÜK GÖRÜŞLERİNİ ALIYORUZ”

Ziyaretler sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Güngör, verimli bir günü geride bıraktıklarını dile getirerek, “Bugün güne Üreten Kadın Festivali’ne katılarak başlamıştık, öncelikle bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Kadınlarımız için sadece bir gün değil, yılın bütün günlerinin kadınlarımız için olmasını diliyorum. Maliye teşkilatımızın birimlerini gezdik, onlarla merhabalaştık. Önce Büyük Mükellefle Vergi Denetimi, sonra Defterdarlık en son da Vergi Dairesi Başkanlığımızı ziyaret ettik. Bu arada tabi ki Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odamızın ziyaret ederek, üyeleri ve yönetimiyle istişareler yaptık. Son derece verimli bir günü geride bıraktık. Hemşerilerimizin geleceğe dönük, şehrimize dönük görüşlerini aldık. Ben kendi adıma çok mutlu oldum, herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“HEMŞERİLERİMİZ PROJELERİ ÇOK OLUMLU BULUYORLAR”

Vaat ettiği projeleri kent halkının beğendiğini kaydeden Güngör, belediye hizmetlerinde sürekliliğin esas olduğunu belirterek, “Projelerimizi açıklamadan önce de ciddi bir ilgi vardı, projelerimizi açıkladıktan sonra da olumlu bakış açısını gördük. Hemşerilerimiz projeleri çok olumlu buluyorlar. Çünkü bunlar şehrimizin ihtiyacı. Her zaman ifade ettiğim gibi idarelerde süreklilik esastır. Biz tabi şehrimizi bugüne kadar gelmiş olduğu aşamaya getirenlere teşekkür ediyorum. Bunun üstüne de yapılacakları bir öncelik dahilinde biz devam ettireceğiz. Tabi belediye hizmetlerinde ve diğer hizmetlerde bir öncelik vardır. Yani bir şeyin yapılması, bir başkasının yapılmasını anlamlı kılar. Eğer bu önceliği oluşturamazsanız bugünkü yapılanı ertelerseniz ileride yapılacağı bugün yaptığınızda bu sefer farklı bir maliyet ortaya çıkar ve bu da size daha farklı bir maliyet getirir” ifadelerini kullandı.

“CİDDİ KENTSEL DÖNÜŞÜM İHTİYACI VAR”

Kentin önemli sorunlarını önceliklendirerek çözüme kavuşturacaklarına vurgu yapan Güngör, Kahramanmaraş’ın ciddi bir kentsel dönüşüme ihtiyacının olduğunu söyledi. Güngör, “Bizim yönetim anlayışımız ihtiyaçları hemşerilerimizle istişare etmek, bunları önceliklendirmek ve bunları öncelik sırasına göre yapmak. Ne demek istiyorum? Şehrin bir su sorunu varsa, bir kanalizasyon sorunu varsa bunlar rutin olarak yapılması gerekir. Kahramanmaraş’ta yenilenmesi gereken önemli bir alan var. Baktığımızda belli yörelerimiz ve merkez olarak ifade ettiğimiz yerlerde ciddi kentsel dönüşüm ihtiyacı var. Bu bizim bir önceliğimiz. Şimdi bu varken başka bir şeyi önceliklendirmek rasyonel olmaz. Biz bu önceliğe çok dikkat edeceğiz. Tabi trafik, yeşil alan, otopark gibi sorunların çözümünü tek tek açıkladık, gençlerimize ve kadınlarımıza yönelik hem proje açıkladığımız gün hem de TV yayınımızda bunlara açıklık getirdik. Bundan sonra da halkımıza anlatmaya devam edeceğiz İnşallah 31 Mart’ın çok hayırlı olacağını düşünüyorum. Hemşerilerimizin çok büyük desteğiyle bunu sonuçlandıracağız. Bir kez daha bütün hemşerilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.  

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz