1983 yılında dönemin Türkiye’sinin mevcut problemlerini çözmek, darbeden zarar görmüş Türkiye’yi sivil bir yönetim ile güçlendirmek için kolları sıvayan ve kurduğu Anavatan Partisi ile de devleti, milleti için elinden geleni yapan 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın açtığı ufuk ve gösterdiği yolda siyasi hayatını sürdüren Anavatan Partisi, İllerde teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Anavatan Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığına atama yapılarak Başkanlığa Fatih Akpınar, getirildi. Düzenlenen törenle Akpınar, atama yazısını Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kahramanmaraşlı hemşerimiz Erkan Döner’den aldı.

TURGUT ÖZAL’IN VİZYONU DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞIYORUZ

Genel Başkan Yardımcısı Erkan Döner, parti teşkilatları olarak Turgut Özal’ın vizyonu doğrultusunda var güçleriyle çalıştıklarını kaydetti. Anavatan Partisi’nin eski günlerine yeniden döneceğini belirten Döner, “Bizim öncelikle tek amacımız rahmetli Turgut Özal ruhunu yeniden Türkiye’ye yaşatmaktır. Yani ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı değil de birleştirici bir program üzerinde çalışıyoruz. İnşallah tüm parti teşkilatlarımızla birlikte bu ruhu yakalamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Genel Başkanımız Sayın İbrahim Çelebi’nin tasvipleriyle her geçen gün büyüyen ve her an Türkiye seçimlerine hazır olan Anavatan Partisi’nin İl Başkanlığında değişikliğe gitme kararı aldık. Bu sebeple kendisinin İl ve İlçe teşkilatlarının partimize ve memleketimize yakışır bir şekilde güçlendireceğine, başaracağına çok inandığım Fatih Akpınar kardeşimizi İl Başkanı olarak atadık. Kendisine ve yönetimine başarılar dilerim” dedi.

PARTİMİZİN BAŞARI ÇITASINI YÜKSELTECEĞİZ
Anavatan Partisi İl Başkanı Fatih Akpınar’da, bu görevi kendine layık gören Genel Başkan İbrahim Çelebi’ye teşekkür ederek, “Sırtımıza ağır ve onurlu bir görev yüklendi. Gecemizi gündüzümüze katarak partimizin başarı çıtasını yükselteceğiz. Örgütümün, partimin, gönlümüzün kapıları 24 saat herkese açıktır” ifadelerini kullandı.

İl Başkanlığına getirilen Akpınar, aynı zamanda Kahramanmaraş Tutuklu ve Hükümlüler Derneği Başkanlığını sürdürmektedir.

Akpınar’ın listesinde şu isimler yer aldı: Umut Anıl Paksoy, Ertuğrul Topkıran, Emin Ulaşlı, İrfan Cingöz, Hüseyin Akpınar, ve Mustafa Özdemir.

Partinin İl Kadın Kolları Başkanlığına ise, Funda Önal getirildi.

Editör: Mahmut Beyaz