AK Parti Elbistan ilçe teşkilatınca düzenlenen birlik-beraberlik yemeğine partililerin ilgisi oldukça yoğundu.

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi: AK Parti ailesi olarak yapılan seçimlerinden ardından bir araya gelmek ve birlik- beraberliğimizi sadece seçim dönemi değil seçimden sonrada aynı şekilde devam ettirmek amacıyla toplandık. Artık daha sık bir araya gelip AK Parti’nin daha başarılı olması, daha fazla hizmet üretebilmesi için ne gerekiyorsa fikir birliği yapıp Partimizin bayrağını daha yükseğe çıkaracağız.”

‘BU TEŞKİLATTA HERKESE YER VAR’
Kısaca, “Herkes kendi imkânları, fırsatları dâhilinde hizmet etmeye çalıştı ve bu şekilde çalışmaya gayret eden herkese teşekkür ediyorum. Bu hizmet süresince herkese kapımız açık ve yerimiz var umuyorum ki bundan sonraki süreçte de bizimle hareket etmek isteyen herkesle istişaremizi yapacağız” dedi.

‘HER İKİ KİŞİDEN BİRİ BİZE OY VERDİ’
Kısaca, “Seçim Süreci bitti Partililerimden ricam bize oy verdi ya da vermedi gibi muhabbetlere kesinlikle girmeyelim çünkü memleketteki her iki insandan birisi bize oy vermiş. Artık bunu sorgulamayalım bundan sonra hizmet dönemi başladı. Yemin töreninin yapılıp hükümetimizin kurulmasının ardından Grup Başkanvekilimiz Mahir Ünal Bey’i de artık bakan olarak görmek istiyoruz. Bizim temennimiz ve duamız bu. Kendisinin memleketimize büyük hizmetleri var. 20 yılda yapılmayan hizmetler 4 yıllık bir dönem içinde geldi. Umuyorum ki bunu bakanlık ile başbakanımız taçlandırır, bundan sonraki hizmetlerinde bakanımız olarak devam eder. Yapmış olduğu hizmetlerden dolayı bizler Grup Başkanvekilimiz Mahir Ünal Bey’e teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

‘SEÇİM DÖNEMİ BİTTİ HİZMET DÖNEMİ BAŞLADI’
Konuşmasının devamında Kısaca, şöyle devam etti: “Halkımız, İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün gençlerimiz işsizlikten kurtulsun, yatırımcımız, sanayicimiz yapacakları yatırımlarda yolunu ve önünü görebilmesini istiyordu. Bizler sadece seçim dönemi çalışan teşkilatlardan olmadık, seçimlerden sonrada sanki yarın seçim varmış gibi çalışan teşkilat olduk bundan sonra omzumuzdaki yük biraz daha arttı memleketteki oyların yüzde ellisini aldık onun için elimizden gelen her şeyin en iyisini yapıp birlik, beraberlik içerisinde Ülkemizi, Memleketimizi şaha kaldıracağız.” Düzenlenen programa, Elbistan Belediye Başkan Yardımcıları Necati Kul ve Kahraman Koç, Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı. Erdi İşbilir/Elbistan

Editör: Mahmut Beyaz