31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi çalışmalarının en yoğun şekilde sürdüğü AK Parti’de, özellikle Kadın Kolları özverili çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en fazla önem verdiği teşkilatlardan biri olan Kadın Kolları, seçim çalışmaları kapsamında kapı kapı dolaşırken kentteki bütün kadınlara ulaşmayı hedefliyor. Sadece seçim dönemlerinde değil sürekli olarak sahada olan AK Parti Kadın Kolları mensupları, çat kapı ziyaretler düzenleyerek kadınların sorun ve taleplerini dinliyor. Bu kapsamda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın eşi Şule Ünal, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in eşi Ayten Mahçiçek ve AK Parti Onikişubat İlçe Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Sabah saatlerinde Onikişubat Seçim Ofisi’nde toplanan Şule Ünal, Ayten Mahçiçek ve Banuk Pakdil, Onikişubat Belediyesi Bisiklet ve Yürüyüş Yolu’nda AK Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Şule Ünal öncülüğündeki heyet sonrasında ise Abdulhamithan Mahallesi’nde ev toplantısı ve çat kapı ziyaretler gerçekleştirdi. Ardından Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden AK Kadınlar, bayan kursiyerlerle bir araya gelerek taleplerini dinledi.

“KADIN KOLLARI OLARAK SÜREKLİ SAHADAYIZ”

Ziyaretler sonrası AK Parti Onikişubat İlçe Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil gazetemize açıklamalarda bulundu. Onikişubat İlçe Kadın Kolları olarak sadece seçim döneminde değil her zaman kadınlarla bir araya geldiklerini belirten Pakdil, “AK Parti Onikişubat Kadın Kolları olarak bugünkü çat kapı ev ziyaretleri programımızı aK Parti Genel Başkan Yardımcımız Mahir Ünal’ın eşi Şule Ünal ve Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek’in eşi Ayten Mahçiçek ile birlikte gerçekleştiriyoruz. Programımıza Kadın Kolları yönetimimizle birlikte kahvaltıda bir araya gelip toplantımızı gerçekleştirerek başladık. Akabinde çat kapı çalışmamızı gerçekleştiriyoruz. Kadın kolları olarak bizler zaten sürekli sahadayız ve çat kapı ziyaretlerini her zaman gerçekleştiriyoruz” dedi.

“VATANDAŞ SORUNLARIN ÇÖZÜMLERİNİN AK PARTİ’DE OLDUĞUNU BİLİYOR”

Sürekli sahada olmaları dolayısıyla ihtiyaçları da bildiklerini kaydeden Pakdil, vatandaşların sorunların çözümünün AK Parti’de olduğunu söylediklerini de ifade ederek, “Bundan dolayı sahaya oldukça hakimiz, kimin ne ihtiyacı olduğunu da biliyoruz. Mümkün olduğunca gitmediğimiz yerlere gitmeye özen gösteriyoruz. Programlarımız ev ziyaretleri ve kurum ziyaretleri ile devam edecek. Görüştüğümüz bayanların genel olarak talepleri tahmin edersiniz ki iş üzerine. Bunun dışında mahalleri için taleplerde bulunuyorlar. AK Parti’ye ve başkanlarımıza olan teveccühleri son derece olumlu. Vatandaş sorunların çözümlerinin AK Parti’de ve AK Parti belediyelerinde olduğunu dile getiriyor” şeklinde konuştu.

(Haber: Tuğçe Kayar-Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz