Türkiye’mize bir çok Avrupa ve Dünya şampiyonluğu kazandıran Kahramanmaraş’ın gururu Güreş Eğitim merkezi mezunları şu zor günlerde bile bir çok fedakarlıklar yaparak planlı programlı kaliteli bir ekip ve kadro ile bireysel antrenmanlarla çalışmalarına devam etmektedirler. Hayatımın en güzel, mutlu, heyecanlı, şampiyonluklarla dopdolu 20 yılını Güreş Eğitim merkezinde yaşadım. Şuan Güreş eğitim merkezi müdürümüz Baş pehlivanımız Dünya dördüncümüz   Geleneksel spor dalları as başkanı başarılı kimliği ile Güreş eğitim merkezi mezunu Güreş ihtisas kulübü Başkanı hayatını yıllarını güreşe adayan Sevgili başkanımız Yaşar Hopur’un oğlu Şahin Hopur’u canı gönülden tüm samimiyetimle kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.
Sırbistan’nın başkenti Belgrad’da düzenlenen bireysel Dünya kupasında ülkemize 70 kg Gümüş madalya kazandıran Haydar Yavuz ayağının tozuyla ilk olarak Kahramanmaraş güreş eğitim merkezine ziyaret ederek güreşin tüm temel teknik ve değerleri kazandığı yuvaya döndü yeni yetişen yıldız ve genç güreşçilere iyi bir model olacağını ifade etti. Güreşçi bir aileden geliyor kişiliği ve karakteri ile sporun tüm ahlaki değerlerini taşıyan bir sporcumuz kendisini canı gönülden kutluyorum.
****

Finalde Dağıstan asıllı Polonya vatandaşı olan Mogomedmurad Ghodziev ile karşılaştı. Haydar Yavuz’un final maçındaki sakatlanarak maçı bırakmak zorunda kaldı bu bir şanssızlık oldu inşallah bundan sonra hem ülkemize hem şehrimize altın sözü aldık Allah yolunu açık eylesin. Şaban Kızıltaş’ta ülkemizi 57 kg temsil ederek şansız karşılaşmalar yaparak elendi bu kendisine bir tecrübe olur. Çok çalışarak madalyayı herkesten çok istemesi lazım. Gençlik ve spor il müdürümüz Cemil Boz’a güzel bir karşılama töreni ve organizasyondan dolayı güreşe verdiği gönül ve destek dolayı birçok başarılarının altına imza atacağına inanıyor ve güveniyoruz başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Karşılama töreninde bir çok teknik kadronun başarılı sporcuların bulunması bizleri güreş adına duygulandırdı.

****

Avrupa ve dünya şampiyonu Güreş Eğitim Merkezi mezunu şampiyon güreşmiş başarılı eğitimci Harun Doğan’ı görmek beni unutamadığım yıllara götürerek yat etti. Şuan güreşçilerin yanında olduğunu benden tecrübelerimden ne gerekiyorsa yeni yetişen gençliğe hizmet edeceğini şampiyonlukları için iyi bir model olacağını söyleyerek bizleri mutlu etti. Dünya bireysel güreş şampiyonasında madalya alan tüm güreşçileri ve teknik ekibi kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Şampiyonlara  selam olsun.
Sağlıkla hoşça kalın