Pazarcık Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığına Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu Kardiyoloji Uzmanı Mehmet Akgüngör atandı. Manşet Gazetesi olarak Uzm. Dr. Akgüngör’e hastanede hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

2009 yılında KSÜ’den mezun olduktan sonra yine aynı üniversitede kardiyoloji ihtisasına başlayan Akgüngör, üniversitede başarılı çalışmalarıyla kendini tanıttı. 2014 yılında Mardin Midyat’a Kardiyoloji Uzmanı olarak tayin oldu. Uzm. Dr. Akgüngör, Midyat’ta yaklaşık 2 iki yıl görev yaptıktan sonra tekrar Kahramanmaraş’a döndü.

Kahramanmaraş’ta doğup büyüyen genç hekim Pazarcık Devlet Hastanesi’ne Başhekim Yardımcısı olarak göreve başladı. Gazete olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğumuz Akgüngör, ülkenin her tarafında görevini her zaman yerine getirmeye hazır olduğunu ancak kendi şehrinde hemşerilerine hizmet vermenin ayrı bir onur olduğunu ifade etti. Akgüngör’ün branşının kardiyoloji olması nedeniyle Pazarcık Devlet Hastanesi’nde bundan sonra 2 kardiyoloji uzmanı görev yapacak. Artık kardiyoloji hastalarına hizmet kesintisiz ve daha verimli olacak. Ayrıca Akgüngör; “Önümüzdeki yıl için ilçemize yeni hastane yapımı planlanıyor. Yeni hastaneyle fiziki şartlarımız daha da iyileşecek, hizmet kalitemizi ve standartlarımızı daha üst seviyeye çıkartarak hizmete devam edeceğiz inşallah” şeklinde konuştu. Henüz hastanede yeni göreve başlayan Akgüngör’ün günlük ziyaretçileri devam ediyor. Tebrikleri kabul eden Akgüngör, herkese teşekkür etti.

Haber: Şenol Güneş

Editör: Mahmut Beyaz