Milyonlarca insanın harala gürelisiyle hareketli bir şehirde veya bir bilgisayar ekranının karşısında, trilyonlarca farklı mesaj ve fikrin bombardımanı altında olabilirsiniz. Sadece günü geçirmeye dalmak o kadar kolay olabilir ki bazen her şeyi bırakmayı ve sadece kendinizi dinlemeyi unutabilirsiniz.

Oysa kim olduğunuz ve hayatta gerçekten ne istediğiniz konusunda gücünüzü ve açıklığınızı korumanın yolu budur. Ben hepinizin Dünya adını verdiğimiz harika bahçede eşsiz çiçekler olduğunuzu düşünmeyi severim. Bir birinin aynısı iki kişi yok ve olmasını istemememiz gerekir. Burada hepimizin ayrı yeri var. Papatya, bir günebakan kadar güzeldir. Hepimiz farklı biçimlerde zorluklarla karşılaşırız ve hepimizin hayat boyunca bize yardım eden farklı güçlü yanları vardır. Güçlü yanınızı bulmamız konusunda benim tavsiyem kim olduğunuzu öğrenmeniz ve başka bir şey yapmadan önce kendinizi dinlemeniz olurdu. Seçeneklerinizi ve yapabileceğiniz her hareketin sonuçlarını düşünün. Olabileceğinizin en iyisi olmayı çabalayın ve her an kim olduğunuza odaklanın.

Engeli kusur olarak görmeyen kişi yolu yarılamıştır. Gerisi hayatı nasıl kolaylaştıra bileceğimizdir. Bu nedenle her gün, özel insanlarımızı ve onların haklarını unutturmayalım...