Son günlerde ülkemizde misafir bulunan 3.5 milyon Suriyeli ve Özgür Suriye Ordusu üzerinden bir kısım çevreler algı operasyonu yapmaya başladı.

Kara propagandanın içerden ve dışardan desteklendiği bir gerçek...

Son günlerde yaşadıklarımızın da bir tesadüf olmadığını görüyorum.Kirli planlarla,ince hesaplarla örülü bir kuşatma altındayız.

Son Türk devleti, küresel güçlere karşı varoluş mücadelesi veriyor.Üzüldüğüm nokta; Suriyeli mülteciler ülkeleri için neden savaşmıyor söylemleri ile toplumun dinamikleriyle oynayanlar bir taraftan da Mehmetçik’in terör örgütlerine karşı ÖSO ile birlikte hareket etmesine de karşı çıkıyorlar.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!..

Bunu iddia edenler bilmelidir ki ,ÖSO bir paralı askerler topluluğu değil...Lejyoner asker tanımlaması DEAŞ ve PYD askerleri için geçerli...

Emperyalist güçlerin oyuncağı haline gelmiş;bukalemun gibi bazen DEAŞ yeri geldiği zaman PYD saflarında görünen kimliği belirsiz insanlar topluluğu...

Mehmetçik,Suriye'nin gerçek sahipleriyle işbirliği içinde...

Peki, neden Suriye topraklarındayız?Türkiye, sınırlarının ve sınırlarında yaşayan insanların güvenliği için Suriye topraklarında...Bir adım ötemizde yuvalanan terör örgütlerinin tehdit ve saldırılarıyla karşı karşı kalan bir ulus devlet başka ne yapabilir?

Onurlu bir gelecek için Afrin’deyiz!...

Çok şükür küçük bir azınlık dışında, Türk halkı tekvücut olmuş kenetlenmiş durumda;Mehmetçiğin yanında...