4,5 yıllık hizmet sürecinde Onikişubat İlçesi’ne adeta 90 yılda yapılamayan hizmetleri bir bir kazandırarak, model ve modern belediyecilik anlayışıyla üstün başarı sağlayan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, hem Onikişubat hem de Kahramanmaraş’ın turizm dinamiklerine yeni bir zenginlik katacak çok önemli bir projenin startını geçtiğimiz günlerde vermişti. Hayata geçirdiği projelerle büyük ses getiren Başkan Mahçiçek, düzenlendiği şehirlerin adeta yeniden doğuşunu sağlayan EXPO’yu 2023 yılında Kahramanmaraş’a taşıyor. Dünyanın en büyük organizasyonlarından biri olan EXPO 2023’ün yol haritası ise Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın katılımıyla çizilmişti. Onikişubat Belediyesi’ni ve Başkan Mahçiçek’i bu güzel atılımlarından dolayı tebrik ediyorum.

Tabiki şehrimizin en büyük eksikliği olan tanıtım sorununu kökten çözecek diye düşündüğüm EXPO 2023'ü çok önemsiyorum ve halkımıza da bu konuyu çok iyi anlatmalıyız. Projenin mimarı Başkan Mahçiçek, hem parti teşkilatına hem de muhtarlara anlatmıştı. Bu dev projeyi halkımıza daha iyi nasıl anlatabiliriz, bundan sonra bunun çabasında olmalıyız. EXPO 2023'ün yapılacağı alanın yüzde 70 bitmiş olması bizleri ayrıca çok sevindirdi.
Kahramanmaraş'ımızın değerine değer katacak projeyi kentimize kazandıran başta Hanefi Mahçiçek olmak üzere bütün ekibini tebrik etmeyi bir borç biliyorum.