Dünkü yazım yarım kalmıştı... Aile buluşmasından unutamadığım izlenimleri paylaşmaya devam ediyorum...

Makale başlığımdaki sıcak ve içten cümle, köşe yazarımız Gülşah Hanım’a ait... Yazarımız bu sevgi sözcükleriyle, Manşet ailesinin her bir üyesinin duygularını kısaca özetliyordu.

Tatlı ve dondurma ile devam eden keyifli sohbetimize, Serdar Salma Bey’in ortaya attığı parlak fikir damga vurdu: ‘Geleneksel buluşmalarımızın müzikle renklendirilmesi... ’Arslan Bey, bu düşünceye hemen sahiplendi ve müjdeyi verdi; 2019 buluşmamızda bağlama üstadı Mehmet Bağlar Bey, sazıyla-sözüyle gecemizi şenlendirecek... Bir öz eleştiri; değerli hocamızın bulunduğu bir ortamda müziğin yer almaması gerçekten büyük bir eksiklikti...

Yeri gelmişken, Mehmet Hoca'nın Kahramanmaraş müzik kültürüne yaptığı katkılardan söz etmek istiyorum... Eşi bulunmaz arşivi, ilimiz müzik tarihine ışık tutuyor; unuttuğumuz, kaybettiğimiz değerlerleri yeniden hatırlıyoruz.

Hocamıza buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum. Müzik bilimine değer katan arşivini gazetemizde zevkle takip ediyorum.

Üstat, gerçekten araştırmacı kimliğiyle alanında bir ayaklı kütüphane...

Ayrıca 2018 buluşması; aramıza katılan değerli kalemlerle ,yeni dostluklara imza atılan bir tanışma ve kaynaşma yemeği oldu.

Ve bir hayal kırıklığı... Yemek öncesi gazetemiz ve internet sitemizin geleceği hakkında tavsiye niteliğinde çeşitli notlar hazırlamıştım; bunları aile ortamında paylaşmak istiyordum. Yoğun telefon trafiği yüzünden içten sohbete biraz geç adapte oldum. Ama en kısa zamanda gazetemizi ziyaret ederek notlarımı paylaşacağım.