Onikişubat İlçesi, Tekerek Yolu üzeri Muzaffer Bey Apartmanı altında bulunan ve Kahramanmaraş’ın sanatsal açıdan duyduğu tüm ihtiyaçları karşılama konusunda oldukça iddialı olan Vokal Sanat Atölyesi, fotoğrafçılıktan ebru sanatına, ney kursundan ahşap boyamaya, resimden müziğe kadar tüm sanatsal faaliyetlerde hizmet vermek için kaliteli ve donanımlı kadrosuyla Kahramanmaraşlıları cezbetmeye devam ediyor. Sanatı bütün renkleriyle insanların içine işleyen Vokal Sanat Atölyesi, kuruluşunun birinci yıl dönümüne özel ‘Performans Gecesi’ düzenledi. Ramada Otel’de gerçekleştirilen ve katılımın üst düzey olduğu gecede öğrencilerin farklı enstrümanlarla sergiledikleri becerileri takdir topladı.

“AÇILIŞIMIZIN BİRİNCİ YILINI KUTLUYORUZ
Geceyle ilgili konuşan Vokal Sanat Atölyesi İşletme Sahibi Beyhan Kaya, “Bugün burada piyano, bateri, keman, resim öğrencilerimiz performanslarını sergilediler ve sertifikalarını aldılar. Bu etkinlik aslında bir nevi yılsonu etkinliği. Açılışımızın birinci yılını kutluyoruz. Bir yıl boyunca öğrencilerimiz enstrüman çaldılar, çalıştılar ve burada bu performanslarını ailelerine sunacaklar. Vokal Sanat Atölyesinde sanatla ilgili her türlü etkinlik var. Bütün enstrüman kursları var” dedi.

“ŞEHİR ADINA GÜZEL BİR SANAT MERKEZİ OLDUĞU KANAATİNDEYİM”
Beyhan Kaya’nın eşi İş Adamı Yunus Kaya, “Şehrimizde eksiliğini hissettiğimiz sanat merkezi konseptinde bir işyeri düşündük ve hayata geçirdik. Bu süreçte eşim Beyhan Hanımın emeği çok büyük. Bu ikinci dönem sertifika dönemi. Bir üst seviyeye geçen öğrencilerimiz bugün burada performanslarını sergilediler. Şehir adına güzel bir sanat merkezi olduğu kanaatindeyim. Sağ olsunlar ilgi de çok büyük. Herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Emre Akkış/Ahmet Güneçıkan

Editör: Mahmut Beyaz